ROZHOVOR S DALIBOREM VAŠENDOU PŘED VLAŠIMÍ

22.08.2014 19:52
ROZHOVOR S Daliborem Vašendou
 
 
Dájo naše bilance v letošní sezóně je  nepříznivá , po 3. kolech okupujeme 15.příčku s bilancí 0 1 2 3:7 1 -5 ! Jak ty si viděl zápasy s Opavou,Olomoucí a Táborskem ?
Tak věděli jsme, že máme těžký los a bude těžké zopakovat loňský start sezóny. Do toho ještě na začátku sezóny přišly změny v kádru, ať už- noví hráči nebo nový trenér. Takže si na sebe zvykáme a sehráváme se, chce to trpělivost.
 
Ty ses do týmu vrátil po těžkém zranění a zatím si nastoupil v základní sestavě pouze v Olomouci . Jaká je tvoje pozice v týmu v současné době ?
Ano nastoupil jsem po dlouhé době v základní sestavě v Olomouci na pravém obránci. Jsem fit, trénuji a čekám na šanci dostat se zpět do základní sestavy. A jaká je moje pozice v týmu není otázka na mě, ale na trenéra, ten rozhoduje kdo bude a nebude hrát…
 
V loňském listopadovém utkání ve Vlašimi si přispěl k cenné remíze 1:1 krásnou brankou ! Vzpomínáš na toto utkání ve kterém si nastoupil na nezvyklém místě pravého halfa ? více zde ....
Určitě na tento zápas rád vzpomínám, byl to můj první gól za F-M. Trenér, mě tehdy chtěl vyzkoušet na pravém halfovi, i když jsem na začátku moc nevěděl kde se mám pohybovat, furt mě to táhlo do středu hřiště..
 
Vlašim pod vedením trenéra Petržely je po třech kolech na 5.místě s bilancí 3 1 2 0 5:3 5 ! Co víš o tomto soupeři ?
Myslím si, že mají větší sílu v ofenzívě než v defenzívě. Dávají dost gólů, ale v defenzivě jsou zranitelní a toho my musíme využít. Hrát trpělivě a čekat na gólové příležitosti.
 
Přes nepříznivé naše výsledky se i na utkání do Vlašimi chystá spousty našich fanoušků,co bys jim vzkázal a jaký myslíš , že bude průběh utkání a s jakým výsledkem budeš spokojen ?
Podpory naších fanoušků si moc ceníme jsou super! a věřím, že to společně zlomíme a přivezeme první výhru, právě z Vlašimi. Snad se nám bude dařit kombinační hra a budeme se dostávat do šancí, bylo by super kdybychom vstřelili gól v prvním poločasu a další gól přidali v druhém. Ale bude to těžký bojovný zápas.
 
V tomto kole jsou na programu tyto zápasy : Viktoria Žižkov - FK Varnsdorf , FK Pardubice - Fastav Zlín, FK Kolín - Baník Sokolov , MAS Táborsko - MFK Karviná , FK Ústí n/L - Baník Most ,Třinec - SFC Opava, Graffin Vlašim - Frýdek-Místek , Sigma Olomouc - 1.SC Znojmo ! Troufneš si zatipovat přesné výsledky ?
V.Žizkov 2:1 Varnsdorf; FK Pardubice 1:1 Zlín; FK Kolín 0:2 Baník Sokolov; MAS Táborsko 1:1 MFK Karviná; FK Ústí n/L 0:0 Baník Most; Třinec 1:2 SFC Opava; Graffin Vlašim 0:2 Frýdek-Místek; Sigma Olomouc 2:0 1.FC Znojmo
Žádný tipér nejsem, ale mohlo by to být takhle :) ! - je to pravda už první dnešní utkání skončilo vítězstvím Mostu v Ústí 1:3 -poznámka autora !
Ve třetím kole poháru FAČR narazíme na „tvůj“ oblíbený Baník ( asi se bude hrát v neděli 7.9. 2014 v 17:00 ) ! Jak se na toto utkání těšíš a jaký bude výsledek ?
Bude to ve Frýdku velký fotbalový svátek, hrát proti prvoligovému týmu, který je doufám na vzestupu :). Na utkání se těším, určitě i lidi jsi najdou cestu. Já doufám, že Baník potrápíme, pro něj taky tenhle zápas nebude jednoduchý a my jim ho určitě znepříjemníme.
 
Ve Stovkách finišují práce na nových kabinách . Jak se do nových prostorů těšíš ? ....
No už se nemůžeme dočkat, teď jsme v náhradních šatnách, ale i na ty jsme si nějak zvykli, ale už se samozřejmě všichni těšíme na nové kabiny, rege atd…
 
Vasenda Dalibor.jpg
Děkuji za odpovědi https://martinblahuta8.webnode.cz/

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode