ROZHOVOR S TRENÉREM

17.03.2011 12:48

 

ROZHOVOR S TRENÉREM PALKOVIC MARTINEM BLAHUTOU

 

Je cílem mužstva postup do 1.B třídy ?

Před sezónou jsem tyto myšlenky měl v Palkovicích asi jenom já,letní příprava sice výsledkově byla výborná,ale kádr opustil R.Merta ( Frýdlant) a tréninková účast byla minimální i proto chtěl oddíl hrát klidný střed tabulky.K překvapení všech se začalo vyhrávat,a cíle jsme začali postupně zvedat a tak teď je naším cílem o postup se porvat !

 

Kdo se o podzimní titul nejvíce zasloužil ?

 

Je to především dílo celého kolektivu, ale všichni ( díky článkům ve Frýdecku to ví celý okres ) dobře víme, že bez brankáře Smolíka bychom nebyli určitě tam kde jsme!

 

Jak probíhá zimní příprava a jaké jsou změny v kádru ?

 

Určitě je to nejtvrdší příprava, kterou jsem v trenérské kariéře ordinoval.Zvedla se tréninková účast, odmakali jsme náročné soustředění, odehrali kvalitní utkání, jsem proto naprosto přesvědčen ,že jsme na jaro dobře připraveni ! Kádr čítá 26 jmen, nad některými jsou však otazníky,hostování ještě nejsou dořešeny,zatím odešel pouze Minarčík, ale návrat Romana Merty je velkým posílením a i proto jsem přesvědčen že jsme silnější než na podzim.

 

Kdo bude vaším největším konkurentem v boji o postup ?

 

Hodně posílily Dobratice,ekonomicky silná Lučina taky nic jiného než postup nebere, v přípravě se daří Bašce. Určitě poslední slovo neřekl Písek a možná vás překvapím,ale i Řepiště hrají dobrý fotbal a v této vyrovnané soutěži se může stát ještě cokoliv.

 

Na palkovických stránkách ( ZDE ) to jiskřilo mezi Lučinou a Palkovicemi ,je proto Lučina vaším největším soupeřem i díky těmto zákulisním bojům ?

 

Okresní přebor je teď podle mě nejsledovanější soutěží,každé úterý se ve vašem deníku dočteme info o všech zápasech a samozřejmě názory trenéra Wiecka nabuzují celky, nás nevyjímaje.Jen mě překvapuje , že jeho některé výroky ještě nebyly řešeny na DK ! I v zimní přípravě se nás snažil rozhodit, takže je to pro mě soupeř č. 1 i herně jsou na tom dobře, těším se na 14.5.a věřím, že vyhrajeme !

 

Stojí zato tedy navštívit zápasy okresního přeboru ?

 

Určitě ! Myslím si že polovina celků z OP by se neztratila ani v 1.B třídě možná v 1.A, dokazují to výsledky z přípravy kdy Baška,Lučina, Dobratice,Václavovice většinou vítězí nad těmito celky i my jsme porazili Sedliště a sehráli vyrovnanou partii s Raškovicemi ! Chtěl bych tak hlavně pozvat palkovické fandy na těžký mač do Písku, autobus vyjíždí z Palkovic v neděli 27.3. ve 13:00, více o palkovickém týmu na stránkách martinblahuta8.webnode.cz.

 

V prvním jarním kole zajíždíte do Písku, s jakým výsledkem budete spokojeni ?

 

Už budeme vědět sobotní výsledky našich konkurentů ( Ostravice – Lučina, Václavovice – Dobratice, Baška – Řepiště ) vím, že do Písku se pro body moc nejezdí, ale my si chceme udržet jednobodový náskok až do konce a tak musíme vyhrát i na tak horké půdě jako je Písek !

 

Už máte jasno o sestavě na Písek ?

 

Bohužel se v úvodních kolech musíme obejít bez Musila a papírově i Guzsiho, nevím co bude s Kaulincem, celou zimu netrénuje Skalický, takže jasno nemám vůbec, ale osa týmu je jistá a zbývá dořešit 2 -3 místa v sestavě, která bude doufám vždy vítězná !

 

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode