SLAVIA ORLOVÁ : MFK F-M 0:6 ( 0:3 )

02.02.2015 21:12

SOBOTA 31.1.2015 11:00

SLAVIA ORLOVÁ : MFK FRÝDEK-MÍSTEK 0:6 ( 0:3 )
Branky : 14. Wojnar ( Jurišič )           0:1
               20. Šašinka ( Jurišič )           0:2
               29. Literák ( Zapalač )          0:3
               46. Jurišič ( Mehremič )       0:4
               80. Staško ( Mehremič )       0:5
               87. Šašinka ( sam.akce )       0:6
 
1.poločas : Prepsl – Švrček,Literák,Žídek,Mehremič – Talián,Ďuriška,Wojnar,Zapalač – Jurišič,Šašinka
2.poločas :  Mihalek – Ilko,Literák,Žídek ( 60.Javorek ),Švrček – Talián, Coufal, Wojnar, Mehremič – Jurišič ( 70.Šašinka ),Staško
 
Dvanáctý celek MSFL Slavia Orlová posílena o našeho bývalého hráče Borise Forstra byla pro náš tým lehkým soustem.Už v 10 minutě to mohlo být po třech šancích mládežnického reprezentanta Šašinky 0:3,ale brankář Szarowski se zaskvěl výbornými zákroky.V 11.minutě gólová střela aktivního Mehremiče byla zblokována na roh.Z rohu Zapalače se mohl prosadit Ďuriška i Literák,ale stále nic.A tak vedoucí branka přišla až ve 14.minutě,důrazný Jurišič vybojoval míč pro Wojnara a ten mířil skvěle 0:1 ! V 18.minutě trefuje z trestného kopu Zapalač břevno,ale ve 20.minutě to už je 0:2 a je u toho opět Jurišič,který asistuje u branky Šašinky.Jediná střela Orlové za první poločas míří z kopačky Urbana ( koledoval si celé utkání o vyloučení ) nad Prepslovu bránu.Ne zcela doléčený Zapalač trefuje skvěle half volejem jen do bránících hráčů,následuje roh a spolupráce dvou Petrů končí třetí brankou – Literák hlavou 0:3 ! Do poločasové přestávky už další branka nepadla,i když Šašinka trefil břevno, Jurišičův chytrý lob nepřešel brankovou čáru a Wojnara vychytal brankář Orlové.
Ve druhém poločase se na branku dlouho nečekalo, po 71 sekundách Mehremičův centr  propustil náhradní brankář Pacanovský před Jurišiče a ten lehce přichází ke své první brance v Lipinském dresu a Dany si ji opravdu zasloužil 0:4 ! Staško bojující o krále střelců v zimní přípravě v 62.minutě se jen zastřeloval.ale v 80.minutě už svou pátou brankou v přípravě zvyšuje na 0:5 ! I Mehremič chtěl svoje brankové konto navýšit,ale jeho střela v 82.minutě nebyla gólová. A tak v 87.minutě Šašinka překrásnou brankou upravuje na konečných 0:6 ! Kádr MFK F-M se už pomalu uzavírá a možná už definitivní podobu budeme znát po středečním utkání s Opavou,utkání se odehraje ve Stovkách od 10:30 !
Martin Blahuta:“ I když soupeř nás dnes příliš neprověřil, byly k vidění pohledné akce a výbuch ze druhého poločasu proti  Zlatým Moravcům je snad zapomenut. 
 
 
 
 
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode