SLAVIE ORLOVÁ : MFK F-M 0:3 ( 0:2 )

02.03.2014 19:09

NEDĚLE 2.3.2014 13:30

Travnaté hřiště - VĚŘŇOVICE

SLAVIE ORLOVÁ : MFK F-M 0:3 ( 0:2 )
Branky : 3. Zapalač ( H.Prokeš )        0:1
             15. Literák ( odražený míč ) 0:2
             48. Švrček ( sam.akce )        0:3
 
Prepsl – Švrček,Cigánek,Literák ( 79.Uvíra ),Žídek – Talián ( 46.Milunovič ), Vašenda ( 57.Coufal ) , Mozol,Zapalač – H.Prokeš ( 78.Kmoníček ),Staško ( 78.Kovařík ) 
 
V generálce na vesnickém travnatém hřišti ve Věřňovicích porazila Lipina Orlovou přesvědčivě a zaslouženě 0:3 ! Už v čase 2:25 zužitkoval nezištnou přihrávku H.Prokeše Zapalač a tak vedeme 0:1 ! Aktivní pravá strana ( Švrček – Talián ) připravuje v 11.minutě tutovku pro H.Prokeše,ale náš kanonýr se neprosazuje,zahráváme pouze rohový kop. V 15.minutě si H.Prokeš vykoledoval na hranici pokutového území trestný kop,který Zapalač zahrál dokonale,ale orlovský brankář střelu vyrazil,jenže všudybyl Literák dorážkou zvyšuje na 0:2. V 17.minutě přichází krásný fotbalový okamžik,Švrčkův milimetrový centr zakončuje volejem Zapalač,jenže domácí golman je na místě.Ve 25.minutě přichází další akce po ose Švrček – Talián – Zapalač,ale nejvýraznější lipinská posila Zapalač míři sice opět přesně,ale obránce Slavie jeho střelu odvrátil na další roh ! Bílomodří dali svým výborným výkonem zapomenout na propadák z Trnavy,připravují si šance jak na běžícím páse,ale ani Mozol a ani Prokeš už v prvním poločase branku nepřidali a tak poločas končí stavem 0:2.
Do druhého poločasu už nenastoupil Talián,kterého vystřídal Milunovič. Ani ve druhém dějství jsme na branku dlouho nečekali ( 2:40 ), krajní bek Švrček napřáhl ze 30 metrů,jeho tvrdá střela zaplavala a překvapila nahradního brankáře Orlové 0:3 ! Ve 49.minutě se Soukup už v barvách Slavie ocitl v gólovce,ale Prepsl svého bývalého spoluhráče skvěle vychytal. V 53.minutě se znovu Prokeš snažil gólově prosadit,ale Hynek dnes neobul střelecké kopačky. Jediná kaňka na tomto utkání je svalové zranění dobře hrajícího Vašendy,kterého v 57.minutě nahradil Coufal.Stav 0:3 se už do konce utkání nezměnil,sice jsme měli ještě řadu příležitostí ( Milunovič,Staško a Mozol ) jenže branky si už hráči pošetřili na příští neděli, kdy zavítáme do Karviné,která ve včerejší generálce remizovala 0:0 s Hradcem Králové !
 
PETR SOUKUP PŘED ROKEM .... 
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode