SLOVAN OSTRAVA : PALKOVICE 4:1 ( 1:1 )

14.03.2016 18:02

NEDĚLE 13.3.2016 15:00

                            SLOVAN OSTRAVA : PALKOVICE 4:1 ( 1:1 )
Branky : 18. Andrle ( sam.akce )        0:1
               21. Urbánek                        1:1
               50. Urbánek                        2:1
               53. Neurvit                         3:1
               84. Urbánek                        4:1
ČK : 86. Trunkárt – Andrle
 
Valas R. ml - Farský ( 60.Dulava ), R.Merta, Galásek, T.Vyvial - Dulava ( 15.Magera ), Burda, Lesniák ( 70.Farský ), Kocúr - Huška, Andrle                                                        trenér M.Blahuta
                     Palkovice s torzem týmu překročily hranice okresu a byly soupeřem druhého celku OP Ostrava -  Slovanu Ostrava. Na perfektně připravené přírodní trávě to vypadalo už ve druhé minutě, že se bude opakovat debakl s Řepištěmi ( jen o skóre vedou OP právě před Slovanem .... ), ale domácí kanonýr Urbánek v čisté gólovce selhal. V tom ho už za minutu napodobil náš Dulava a tak o první branku velice kvalitního utkání se postaral v 9.minutě Andrle 0:1! Při absenci obou palkovických golmanů Smolíka a Musila se předvedl vypůjčený golman z Metylovic Roman Valas mladší, když v 11.minutě vytlačil gólovou střelu nad břevno. Ve 21.minutě už bylo srovnáno, to se poprvé v zápase prosadil Urbánek 1:1. Ve 26.minutě se stopér Magera odhodlal k velkému sólu, po sérii narážeček se sám ocitl před golmanem Slovanu, ale svou super šanci zazdil. I Burdovi o 2 minuty později chyběl klid v koncovce, škoda tyto nádherné akce po gólu přímo volaly. Další skvostný okamžik předvedl bojovník Burda, jeho dalekonosná střela jen o milimetry minula šibenici a tak poločas končí za stavu 1:1, ale při troše štěstí z toho mohlo být poločasové vedení Palkovic.
                 Jenže druhý poločas už byl v režii ostravského Slovanu. Po počáteční nekoncentrovanosti palkovické defenzivy se dvakrát měnilo skóre a v 53.minutě tak byl stav 3:1.V rozmezí  59 až 63 minuty  jsme čtyřikrát ohrozili domácího brankáře ( 2x R.Merta a 2x Andrle ) a jednou nepřesně Lesniák,ale branka padla opět do Valasovy sítě, chybu R.Merty potrestal  opět Urbánek 4:1. Zbytečně vyhrocený závěr  a kriminální zákrok .... Trunkárta na Andrleho už konečný výsledek nezměnil a tak jsme už po čtvrté v zimní přípravě prohráli ! V úterý odehrajeme na Stovkách generálku na  Nošovice, v jakém složení nastoupíme je vždy otázkou ! Snad se z  dnešních marodů a pracovně vytížených hráčů ( Smolík, Musil, J.Merta, T.Skurka, R.Skurka, Chamrád, Honěk, Varga, Kusý) už někdo objeví a budeme Hukvaldům důstojným soupeřem!
Martin Blahuta: „ Je velice cenné,že jsme utkání na přírodní trávě odehráli. Soupeř byl velice kvalitní a měl v týmu 3 velké individuality, které rozhodly o výsledku. Trochu jsme si v závěru pokazili dojem nedisciplinovaným výkonem,poločas jsme ale odehráli moc dobře a kdybychom proměňovali šance, byl by výsledek lepší.To,že opět chybělo tolik hráčů už mě nepřekvapuje, stále věřím,že v Nošovicích budeme kompletní!"

FOTOGALERIE NEJEN Z TOHOTO UTKÁNÍ .... !

DALŠÍ FOTOGALERIE Z PALKOVIC .... !

   


 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode