STAŘÍČ : HUKVALDY 1:9 ( 1:6 )

22.07.2017 22:38

SOBOTA 22.7. 2017 10:00

                               STAŘÍČ : HUKVALDY 1:9 ( 1:6 )
    
Branky:      2. Plichta ( trestný kop )    0:1    
                10. Procházka ( Plichta )      0:2
                12. Niemczyk ( Smítal )        0:3
                15. Ermis ( Smítal )              0:4
                25. Kempa                           1:4
                32. Ermis ( Smítal )              1:5
                35. Niemczyk ( Ermis )         1:6
                61. Ermis ( Tobiáš )              1:7
                76. Mlčoch ( Grufík )            1:8
                85. Holub ( Mlčoch )             1:9           
Diváci : 18     
Rozhodčí :    Mudra Josef

1.poločas : Kafka – Třeštík, Procházka, Velart, Mlčoch  –  Smítal, Plichta, Hubeňák, Chamrád – Ermis, Niemczyk     
2.poločas : Sasín – Třeštík, Procházka, Velart, Tobiáš –  Smítal ( 60. Mlčoch ), Plichta ( 65.Niemczyk ), Grufík,Válek – Holub, Ermis        
    

                                      Na tréninkovém hřišti ve Staříči nám byl soupeřem FK Staříč, který se na jaře zachraňoval v OP. Svěřencům trenéra Wiedrmanna jsme zapůjčili v prvním poločase brankáře Sedláře, ve druhém ho nahradil Kafka a kraj obrany FKS vystužil Chamrád. My jsme naopak  postrádali  kanonýra Volného ( svatba ), zkušeného Vichra ( oslava ), Galuse ( práce ), Golda ( dovolená ) a další členy širšího kádru. Novou tváří v našem týmu je brankář Lukáš Kavka, který k nám přichází z Kateřinic ( v dorostu působil ve Vítkovicích ) a dále už zkoušení hráči Niemczyk ( Brušperk ), Smítal a Třeštík ( Vojkovice ).
                                    Už během prvních 60 sekund jsme si vytvořili 2 šance ( Ermis, Smítal ), ale „až“ ve druhé minutě se měnilo skóre, Plichtův trestňák překvapil Sedláře 0:1. V desáté minutě si na Plichtův roh naběhl Procházka 0:2.Dvě gólové přihrávky Smítala ze 12. a 15.minuty zakončují Niemczyk a Ermis a je to už 0:4.Ve 22.minutě trefuje domácí Pešek tyč a ve 25.minutě s vydatnou pomocí hrbolatého terénu snižuje Kempa na 1:4. Nově složená útočná dvojice Ermis a Niemczyk přidávají po pohledných akcích každý po jedné brance a stav 1:6 je pro domácí ještě milosrdný.
                                     Ve druhém poločase nastalo v našem týmu 5 změn, už zmiňovaná dvojice Kafka – Chamrád doplnila oslabený tým Staříče a začly souboje našich střelců s „naším“ brankářem. Lukáš postupně vychytával Grufíka, Ermise, Mlčocha, ale na gólové střely Ermise, Mlčocha a Holuba byl krátký. A když i Sasín z ojedinělé šance Staříče po střele Qitta neinkasoval, skončilo utkání výsledkem 1:9. Plánovaná úterní odveta se konat nebude a tak další přípravu sehrajeme v neděli 30.7. v 17:30 v Petřvaldě.
Martin Blahuta: „ Sice nás soupeř až tolik neprověřil, ale tolik povedených akcí jsem už dlouho neviděl. Vyzkoušel jsem kluky na nezvyklých postech a bylo to pro mě příjemné překvapení, zvlášť Ermis se jevil v útoku velice dobře. Byl bych rád, kdyby se dotáhly do konce všechny možné přestupy, kdyby se nám vyhýbaly zranění a už teď jsem přesvědčen, že by tento tým mohl šlapat. Velkou radost v tomto utkání mi udělalo, že kluci „jezdili“ až do poslední minuty a byli hladoví po gólech. Bude kumšt vybrat základní sestavu pro první mistrák v Kopřivnici, od brankáře ( Kafka – Sasín ) až po levé křídlo. Nikdo si svým místem či postem nemůže být jistý."

Slovo předsedy:  Po návratu z dovolené jsem stihnul shlédnout 1 trénink a zápas ve Staříči. Nestačím se divit, jak po 3-týdenní přípravě vzrostla fyzická připravenost a zejména kolektivní pojetí a vystupování našeho týmu, které je oproti postupové euforii myslím ještě o stupínek výše. V zápase ve Staříči jsme prakticky od první do poslední minuty půjčovali míč soupeři velmi sporadicky. Zápas hraný v této fázi přípravy ve velmi vysokém tempu z aktivním zapojením všech hráčů, neustálým pohybem a zejména pozitivní aktivní komunikací po celý zápas. Vyzdvihl bych zapojení naší nové posily Lukáše Kafky, který ve svém prvním zápase u nás podal soustředěný a kvalitní výkon po oba poločasy na obou stranách. Příslibem jsou i nově zkoušení hráči. Velké díky patří Pavlu Šlosarovi za jeho aktivní každodenní nezištnou práci při hledání vhodného doplnění kádru a výbornou komunikaci s trenérem Blahutou. Jen tak dále, přátelé...... Jiří Tobiáš.

FOTOGALERIE Z PŘÍPRAVY ....

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode