TIPSPORT LIGA 2014 FK FOTBAL TŘINEC : MFK F-M 3:3 ( 1:2 )

18.01.2014 14:35

SOBOTA 18.1.2014 11:00

Umělka Vítkovice 

FK FOTBAL TŘINEC : MFK F-M 3:3 ( 1:2 ) 
Branky :  3. Kovařík ( Mozol )  0:1
               15. Gulajev                 1:1
               33. Paleček ( vlastní ) 1:2
               65. Gavlák                   2:2
               73. Mozol ( penalta )   2:3
               74. Čelůstka               3:3
 
 
1.poločas : Kaňuk – Literák, Cigánek,Žídek,Palko – Malík,Uvíra, Mozol,.Zapalač –Prokeš,Kovařík 
2.poločas : Stehlík – Literák,Uvíra,Cigánek, Palko –Švrček,Mozol,Talián,Gajdošík – Milunovič,H.Prokeš
 
Střídání ve 2.poločase : 67.Cigánek – Malík 
                                       67.Palko – Žídek
                                       67.H.Prokeš - Kovařík
 
Po vítězství nad Karvinou v Tipsport lize jsme narazili na nejméně oblíbeného soupeře – Třinec ! Už ve třetí minutě Mozol prostrčil mezi třinecké beky míč pro Kovaříka a ten otevřel skóre tohoto okresního derby . Pojistku našeho vedení mohl přidat po akci H.Prokeše Malík,ale ten naložil se svou gólovou zbrkle a nepřesně. Proti Třinci inkasujeme převážně ze vzduchu a ne jinak tomu bylo i dnes,Gulajevova hlavička končí v 15.minutě v síti Kaňuka a stav vyhecovaného špilu je 1:1.O minutu později to z dálky zkouší Zapalač,ale brankář Paleček ( chytal v Karviné ) z jeho slabou střelou neměl problémy.Ve 21.minutě se proměnil kanonýr H.Prokeš v nahrávače,ale Kovařík se neprosadil.Ve 26.minutě už míří Zapalač lépe,ale brankář Třince je pozorný. Smrtící brejk H.Prokeše a Mozola končí jen dalším rohem,ale pokud budeme chtít vítězit, tak tyto šance musíme proměňovat ! Ve 33.minutě nám k vedení pomohl vlastní brankou brankář Paleček a tak znova vedeme - 1:2 ! Další úspěšná spolupráce Prokeše s Mozolem končí neůspěšně,Prokeš se svou tutovkou naložil velice špatně. Ve 39.minutě Kovařík zakončuje přesně,jenomže jeho branka pro ofsajd nebyla uznána. V závěru poločasu Třinec neproměnil tři dobré příležitosti ( dvakrát Gavlák a jednou Gulajev ) a tak po poločase vedeme 1:2 !
I do druhého poločasu jsme vstoupili lépe,dobře hrající H.Prokeš připravil šanci pro Gajdošíka ( novic z Povážské Bystrice ),jenže brankář Rohel se nenechal překvapit.Aktivní H.Prokeš je při chuti,ale jeho střelecký pokus z 51.minuty končí nad brankou Třince.V 60.minutě evidentně nezvládl situaci hlavní rozhodčí,faul na Kovaříka nechal bez povšimnutí. V 65.minutě je srovnáno,Gavlák jak jinak než hlavou překonává brankáře Stehlíka. Obě mužstva se snaží strhnout vedení na svou stranu,nejblíže k tomu má po akci Žídka Mozol,ale Rohel je proti,stav 2:2 trvá až do 73.minuty,kdy je v pokutovém území faulován znovu Kovařík,rozhodčí zjevně kompenzuje situaci ze 60.minuty a tentokrát nařizuje penaltu,kterou bezpečně proměňuje Mozol a MFK F-M se potřetí ujímá vedení 2:3. Jenže radost z vedení netrvá dlouho,Čelůstka opět hlavou srovnává na konečných 3:3 a tak ani na pátý pokus během dvou sezón se nám nepodařilo Třinec porazit ! Další pokus ukončit tuto sérii bez vítězství budou mít svěřenci trenéra Duhana 5.dubna v Třinci při zápase FNL. Po nečekaném klopýtnutí Baníku Ostrava s Karvinou 1:2,jsme před úterním utkání s Baníkem v čele Tipsport ligy skupiny D a tak do finalového turnaje v Berouně ( bude vysílat ČT Sport ) máme hodně blízko !
Martin Blahuta : „ Všichni jsme toužili sérii porážek s tímto soupeřem ukončit vítězstvím,ale bohužel je z toho jen remíza ! Ztratit třikrát vedení je trestuhodné,doufám,že se z chyb poučíme a v Třinci už budeme bodovat naplno !
 
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode