TIPSPORT LIGA - 3.KOLO MFK F-M : SLAVIE ORLOVÁ 2:1 ( 1:1 )

16.01.2013 21:04

 

MFK F-M : SLAVIE ORLOVÁ 2:1 ( 1:1 )
VIDEO Z UTKÁNÍ : ....
Branky : 22. Urban                         0:1
              44. Mozol                         1:1
              52. Gulájev ( penalta )      2:1
 
1.poločas : Hlaváč – Švrček,Literák,Coufal,Žídek – Racko,Wozniak,Mozol,Caplák –Bačík,Gulájev
2.poločas : Prepsl – Hopp,Preči,Korneta,Prokeš – Pešek,Cesnek,Vávra,Skotnica – Ceplák - Gulájev
 
Už třetí utkání TIPSPORT LIGY, ke kterému svěřenci trenéra Duhana nastoupili z náročného soustředění, které jako loni režíruje horolezec Uher ! Po odchodu Soukupa na zkoušku do Baníku se o získání místa v kádru pokoušejí další hráči Coufal ( Hlučín ) a Caplák ( Třinec ).

Úvod utkání patřil překvapivě Orlové a ta se v 10.minutě ocitla v šanci, kterou Hlaváč zneškodnil ( individuální tréninky se už projevují :) .... ) Frýdek hrozil především ze standartních situací a v 19.minutě mohli frýdečtí otevřít skóre utkání a to po rohu Mozola,ale obrana Orlové nadvakrát vykopávala z brankové čáry do bezpečí ! A tak skóre se ve 22.minutě mění , ale v náš neprospěch – Urban 0:1! Ve 28.minutě se měla kopat penalta,ale faul na Bačíka zůstal nepotrestán a na slova Radima  Wozniaka došlo až ve druhém poločase „ on si toho je vědom a foukne to příště :) „ ! Ve 29.minutě nedotáhl Švrček spolupráci s Rackem do gólové přihrávky a tak stav 0:1 trvá ! Závěr poločasu je ve znamení „ hlučínských „ ve 41.minutě Radek Coufal výtečně nachází Vencu Mozola, který ještě po výtečnějším zpracování stříli,ale golman Orlové vytěsňuje s pomocí břevna na další roh. A tak největší „krasavec“ přichází těsně před poločasovým hvizdem – Mozol ze 20 metrů trefuje šibenici a je zaslouženě srovnáno 1:1 !

Do druhého poločasu vyběhl na plac z úvodní sestavy jen Gulájev a Ceplák. A právě Ceplák ve 48.minutě hlavou prověřuje orlovského brankáře a v téže minutě i Prepsl si připisuje první úspěšný zákrok utkání ! A v 52.minutě je faulován Gulájev,který se neřídí nepsaným pravidlem „ že faulovaný hráč penaltu nekope „ a jen s dávkou štěstí jí nadvakrát proměňuje, ale pokladník týmu Michal Švrček si už vytahoval knihu na pokuty :) ! Druhá sestava předvádí snad ještě lepší výkon než ta z prvního poločasu a šance přicházejí, ale Pešek ve dvou tutovkách opět selhává a v 89.minutě dokonce neproměňuje penaltu,kterou si sám zařídil a tady už pokladník nebude váhat :) ! Vítězství je naprosto zasloužené !

Martin Blahuta :" Rodí se tady velice dobrý tým a konkurence je opravdu veliká a to ještě chyběli zranění Talián,Forster,Molnár a školou povinní Juříček,Teplý ! No boj o fleky bude těžký a dnešní utkání ukázalo,že se o ně všichni rvou ze všech sil !

Fotogalerie nejen z utkání,ale i z náročné přípravy : ....  Fotogalerie č.2 : ....  Výsledky TIPSPORT LIGY ....

Rozhovor s Michalem Švrčkem: .... 

 

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode