TJ DOBRATICE : MFK F-M U19 1:6 ( 0:2 )

06.08.2015 09:16

ÚTERÝ 4.8.2015 17:30

TJ DOBRATICE : MFK F-M 1:6 ( 0:2)
 
Branky : 23. Marek                   0:1
              27. Šafner                   0:2
              61. Kahánek                0:3
              63. Šimík                     0:4
              78. Causidis ( Lýsek ) 1:4
              80. Staník                  1:5
              84. Macíček                1:6
Rozhodčí : T.Boráň
Diváci : 58 !!!
Dobratice : Tesarčík (46. Pohludka ) – Béla, Klesniák L., Lýsek, Dobiáš – Skotnica, Bortlíček ( 30.Gongol ),Causidis,Kolář ( 72.Kohút ), Březina ( 46.I Klesniák ) – Somr ( 46.Michal Dobiáš )                                   Trenér: Martin Blahuta
MFK F-M U19 : Jakubík (46. Uher) - P. Vokoun, Kublák, Bialek, Hutník - V. Vokoun (46. Macíček), Janošec (46. Wojčík), Vojvodík, Marek (46. Šimík) - Šafner (46. Kahánek), Velička (46. Staník).                     Trenéři: Pavel Hajný a Jan Žižka.
 
 
         Přestože výsledek vypadá hrůzostrašně, výkon Dobratic ocenilo přes padesát diváků! A kdyby nechyběli Uherek, Škola, Šponiar, Hlaváč, Světlík a vytvořené šance se proměňovaly, byl by výsledek zaslouženě přijatelnější!
       Už po 44.sekundách prověřuje Causidis pozornost brankáře Jakubíka.O minutu na to trestňák hostů z dobré pozice míří vysoko nad. Ve 12.minutě.rychlý brejk po ose Causidis – Somr končí faulem brankáře Jakubíka, jasná červená karta,ale v přípravných zápasech se to správně netrestá vyloučením.Ve 13.minutě trefují mladíci z Frýdku tyč! Až do 23.minuty jsme byli více než vyrovnaným soupeřem, jenže fatální hrubka Tesarčíka poslala hosty lacino Markem do vedení 0:1.V další šanci hostů ve 24.minutě selhal Velička a tak další branku U19 přidal nejlepší hráč na hřišti Šafner ve 27.minutě 0:2! Po rohu Causidise se mohl prosadit Dobiáš, ale jeho hlavička těsně minula tyč. Ve 33.minutě se pro změnu náš nejlepší hráč v tomto utkání ( společně s Belem ) Skotnica dvakrát střílel na hostující branku,ale gól z toho nebyl. Diváci se branky v našem provedení nedočkali ani ve 35.minutě, Causidis trefuje břevno! V rozmezí 35. až 36. minuty se dvakrát fantasticky předvedl brankář Tesarčík, jenže ta hrubice u první branky mu už zůstane připsána k minusovým bodům. A znova Dobiáš po rohu Causidise se hlavou sice prosadil, gól z toho ale zase nebyl, jako i po střele Causidise a Bela v závěru poločasu ! Poločas tak vedli mladící z Lipiny 0:2, my jsme si minimálně jednu branku zasloužili vstřelit, škoda!
      Do 61.minuty si Dobratice vytvořily pět pološancí,jenže postupně Causidis,I.Klesniák a Dobiáš dvakrát se do střelecké listiny nezapsali. To hráči hostů si počínali v gólových situacích  jako staří mazáci z pěti šancí trefili jen jednou břevno a 4x síť ( viz. brankový přehled ). I v dalším průběhu utkání jsme zaměstnávali druhého brankáře MFK Uhra ( Kolář,Béla,Dobiáš,znovu Kolář ) jenže gólově k velké radosti na přátelák velké návštěvě se gólově prosadil až v 78.minutě Causidis po skvělé přihrávce Lýska 1:4. A ještě v závěru jsme mohli dvakrát výsledek korigovat, Michal Dobiáš ( zůstane nebo bude znovu hostovat v Nošovicích ? ) v šanci selhal a talent dobratické kopané teprve 15 – letý Saša Kohut mohl být slavný,jenže trefil pouze obránce za už překonaným Uhrem. Vítězství MFK F-M U19 je naprosto zasloužené,ale výše porážky je pro Blahutovu partu krutá,ale poučná! Už zítra nás čeká další utkání ve Staříči!
Martin Blahuta:“ Výborný soupeř nás přinutil, troufám si říct k výbornému výkonu! Kdybychom proměnili alespoň polovinu šancí a ve finální fázi jsme byli klidnější a přesnější nemusel být výsledek tak jednoznačný. Přesto jsem na kluky hrdý a jsem rád, že to v Dobraticích žije fotbalem, dnešní divácká podpora mě o tom přesvědčila! „
      
FOTOGALERIE KÁMOŠE :)  ....  A JAK TO VIDĚL WEB OBCE ....
 
TISKOVKA PO UTKÁNÍ S MFK F-M U19 - POKLADNÍK PATRIK LYSEK VYBÍRÁ POKUTY !
PŘES PORÁŽKU 1:6 BYLI FANOUŠCI PO UTKÁNÍ SPOKOJENI !
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode