TOŠANOVICE : TJ DOBRATICE 4:7 ( 1:3 )

24.07.2015 22:04

ČTVRTEK 23.7.2015 17:30

TOŠANOVICE : TJ DOBRATICE 4:7 ( 1:3 )
Branky : 6. Judita                        1:0
              17. Causidis ( sam.akce ) 1:1
              20. Somr ( Tesarčík )        1:2
              43. Kolář ( Bela )               1:3
              50. Causidis ( Lýsek )        1:4
              54. Lýsek ( penalta )         1:5
              61. Bortlíček – vlastní        2:5
              66. Causidis ( sam. akce)   2:6
              67. Javorský                     3:6
              70. Šponiar ( Causidis )      3:7
              75. Javorský ( penalta )     4:7
 
Rozhodčí :  Závodný – R.Duda,Somr  
Diváci : 25 ( z toho 15 !!! ) z Dobratic
Dobratice : Tesarčík – Gongol, Bela,Lýsek, Březina – Skotnica, Uherek, Škola, Kolář – Somr, Causidis                                 
Střídali : Bortlíček, Dobiáš, Šponiar, Kohút          Trenér : Martin Blahuta 
 
     Nový trenér Dobratic Martin Blahuta v tomto prvním přípravném utkání na 1.A. třídu ročníku 2015/16 postrádal z možného dvaceti členného kádru brankáře Pohludku, obránce bratry Klesniákovy,Světlíka,zraněného Hlaváče.a ještě nedořešeného Figuru. Utkání začalo minutou ticha za tragicky zesnulého Ivo Petra,dlouholetého hráče sousedních Vojkovic. Dobratice začaly náporem,první náš zahraný roh ještě brankou neskončil,ale z druhého už skončil míč v síti, bohužel v té naší, chybnou spolupráci dvou zkušených dobratických  hráčů Causidise a Lýska trestal Judita 1:0 ! Naše útočná dvojice Causidis,Somr  mohla už ve 12.minutě srovnat,ale kanonýr  Causidis nezjištnou přihrávku Somra nevyužil. Ve 13.minutě zahrozil z trestňáku Kolář,ale trefil jen střed brány. V 17.minutě se početná skupina dobratických fandů radovala poprvé, to Causidis Marián trestal hrubici domácího golmana gólem do prázdné brány 1:1. Ve 20.minutě už zaslouženě vedeme 1:2, dlouhý nákop brankáře Tesarčíka zužitkoval Somr ! Domácí se do poločasu ocitli ve třech gólovkách, naštěstí jejich koncovka byla žalostná! Ve 43.minutě výborně hrající Bela našel skvěle Koláře a Dobratice vedou už 1:3. Tošanovice trefili ještě v závěru poločasu tyč po hrubici Březiny.
     Už ve 47.minutě si mohl Tesarčík připsat druhou asistenci, jenže Somr v ložence trefil jen golmana. V 50.minutě odčinila dvojice Lýsek – Causidis chybu při prvním inkasovaném gólu a Marián po přihrávce Patrika zvyšuje už na 1:4. Možná posila Šponiar vybídl ke skórování v 53.minutě Somra, ale ten místo střeleckých kopaček používal v tomto utkání zednické náčiní. Minutu na to „rozhodčí“ Závodný trestá v pokutovémúzemí faul na Causidise penaltou a tu bezpečně proměňuje Lýsek 1:5 ! V 58.minutě jedovku Bortlíčka z dálky chytá brankář Tošanovic. V 61.minutě je vlastní brankou Bortlíčka sníženo na 2:5. V 66.minutě potvrzuje Causidis své nesporné střelecké kvality a střelou ze 25 metrů vymetá šibenici 2:6. Z možného ofsajdu snižuje Javorský na 3:6 a stopky trenéra Blahuty ukazují 67.minutu. O tři minuty později Causidis chytře prostrčil na Šponiara a ten dloubákem zvyšuje na 3:7.Gólostroj obou celků ukončuje z penalty v 75.minutě Javorský na konečných 4:7! Zbytečně vyhrocené utkání ukončuje rozhodčí Závodný o něco dřív, aby zraněných hráčů nebylo ještě víc na obou stranách. V sobotu sehrajeme další utkání a to v Č.Těšíně, ale kdo se stihne doléčit ( Tesarčík, Kolář, Škola, Gongol ) je otázkou a to ještě budou chybět „dovolenkáři“ Klesniák,Somr a soupeř bude jistě kvalitnější než dnes !
 
Martin Blahuta ( trenér) ....Ofenzivní síla našeho celku bude díky skvělému Mariánovi veliká, ale s defenzivou nás čeká spousta práce, ale snad to do prvního mistráku vypilujeme! Více bych to po prvním utkání nehodnotil a rovněž k soupeři a k rozhodčím se vyjadřovat nebudu. Jen ,že fámy o ….. asi nelhaly.
 
FOTOGALERIE Z UTKÁNÍ .... FOTOGALERIE Z PŘÍPRAVY ....
 
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode