Z FRÝDECKO - MÍSTECKÉHO DENÍKU

14.04.2011 10:34

 

Palkovice stále na vítězné vlně

Okres – Z vedoucí čtyřky naplno bodovaly pouze Palkovice a fotbalisté Bašky. Dobratice podlehly Písku a Lučina pouze remizovala u posledních Tošanovic.

Autor:
Redakce


 
| Sdílet
 
 

včera 15:36

Písek si v domácím prostředí poradil s Dobraticemi.
Písek si v domácím prostředí poradil s Dobraticemi.
Autor: archiv oddílu

TJ Písek – Palkovice 1:3 (0:2)

V dohrávce 14. kola okresního přeboru mužů šli brzy do vedení hostující fotbalisté. V 6. minutě se po standardní situaci prosadil Kusý. O čtyři minuty později chybovala domácí obrana a Honěk zvýšil vedení Palkovic na 2:0. Domácí se poté snažili, ale brzký gólový direkt hostí se na jejich výkonu hodně podepsal. Ve 27. minutě se blýskl hostující gólman Smolík, který vytáhl míč na břevno. V 73. minutě si hosté pojistili tříbodový zisk, když po rychlém brejku skóroval Huška. Domácím se v závěru zápasu podařilo již jen snížit na 1:3, když se po průniku Liberdy do pokutového území a následném faulu pískala penalta. Tu s přehledem proměnil J. Kajzar.
Branky: J. Kajzar (pk) - Kusý, Honěk, Huška. Rozhodčí: Zeman - Z. Mudra, Suszka. ŽK: 1:4. diváci: 40.
TJ Písek: M. Stonawski - Sztefek, Zogata, Krzyžanek, Legierski, J. Kajzar, Liberda, Niemiec, T. Stonawski, P. Kajzar, Fojcik. Náhradníci: Suszka, Wolný, Jochymek. Trenéři: Vladislav Ligockin a Vladislav Krzyžanek.
Palkovice: Smolík - Závodný, R. Galásek, R. Merta, Skalický, Lesniak, Guzsi, Habrnal, Kusý, Honěk, Huška. Náhradníci: Kašajík, Jar. Merta, Jiří Merta, Anderle, T. Vyvial, L. Vyvial. Trenér: Martin Blahuta.

Kunčice - Palkovice 0:3 (0:1)

Hosté sice v Kunčicích podali pouze průměrný výkon, i přesto si ale odvezli tři body. Skóre zápasu otevřel ve 34. minutě hostující Honěk, který hlavou lehce lízl trestný kop Lesniáka. Těsně před přestávkou nastřelil ještě Huška tyčku. Po hodině hry zahrával Kusý aut, Klaner míč prodloužil na volného Hušku a ten nedal kunčickému brankáři šanci. Hosté se uklidnili a když v 77. minutě přidal Kusý třetí branku Palkovic, bylo o vítězi duelu rozhodnuto. „Musíme získávat body i když se nám nebude dařit. Přesně jako to bylo dnes,“ řekl po utkání hostující trenér Martin Blahuta.

Palkovice: Smolík - Závodný, R. Merta,Galásek - Kusý, Huška, Lesniák, Skalický (76. Kašajík) - Musil, Honěk (46. Klaner), Kaulinec (73. Marciňa). Trenér: Martin Blahuta.

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode