ŽILINA B : MFK F-M 1:1 ( 0:0 )

28.02.2015 19:22

SOBOTA 28.2.2015 13:00

ŽILINA B : MFK F-M 1:1 ( 0:0 )
Branky : 57. Hučko                             1:0
              76. Staško ( Vaněk )            1:1
 
Mihalek - Švrček ( 46.Hykel ),Literák,Žídek ( 77.Coufal ),Mehremič - Ďuriška ( 77.Talián ), Vašenda ( 46.Vaněk ) - Ilko, Staško, Just ( 77.Zapalač ) - Matúš ( 46.Jurišič )
 
Až na zraněného Bella a Javorka nastoupil kopletní kádr pro jarní sezónu poprvé na přírodní trávě proti rezervě Žiliny. Druholigová slovenská Žilina B nastoupila s řadou hráčů, kteří v pátek zasáhli do utkání na Slovanu ( Slovan : Žilina 0:2 )  a bylo to na hře domácích znát. Pro náš celek to byla generálka na Táborsko a utkání mělo tak patřičný náboj a velkou kvalitu. První střelecký pokus měl na svědomí Mehremič,ale mládežnický reprezentant SR brankář Le Giang ( bratr byl loni v zimě na zkoušce ve F-M ) byl pozorný. Ve 20.minutě mohl využít Ďuriška nedorozumění mezi domácím golmanem a stoperem Vavrem,ale bohužel Lukáš byl tak překvapen,že míč končí těsně mimo. Náš brankář Mihalek ve 21.minutě vychytal Michlíka a tak stav nadprůměrného utkání je stále 0:0. Bezbrankový stav trvá i po slabé a nepřesné střele Švrčka z 22.minuty,ikdyž akce Michala byla velmi pohledná ! Ve 24.minutě jsme se přesvědčili,že hrajeme na soupeřově hřišti,rozhodčí Očenáš totiž evidentně nechtěl vidět  penaltový zákrok na Staška. Žilinský Hučko si ani ve 35.minutě nepřišel na Mihalka a totéž platí i o Jasenovském, znovu skvělý zásah Mihalka s pomocí Ďurišky ( 39.minuta ) stav 0:0 tak vydržel i do poločasové přestávky.
Do druhého poločasu už nenastoupili opět zraněný Matúš,lehce s kotníkem laborující Vašenda a Švrček,kteří byli nahrazeni Hykelem,Vaňkem a Jurišičem. Zvlášť Hykel svým pohybem na soupeře platil a výrazně si řekl o zařazení do sestavy na Táborsko.Ve druhém dějství jsme měli navrch,jenže nepozornost naší obrany včetně brankáře Mihalka v 57.minutě a na ukazateli skóre svítí 1:0,když autorem branky je Hučko. V 67.minutě chytře zahrával standartku Mehremič,ale brankář Le Giang se stačil do brány vrátit. O minutu později se v gólovce ocitl domácí Bénes,ale těsně minul naší bránu. Spravedlivé vyrovnání zařídili v 76.minutě dva havířováci ( bydlí oba v Havířově ), standartku Vaňka lehce hlavou lízl Staško a míč končí v šibenici 1:1.Po vyrovnávací brance nastupují na hřiště dlouho zranění Talián,Zapalač a stopér Coufal. A právě Zapalač měl na kopačce vítězný gól,nejdříve v 80.minutě jeho volej končí vedle a v závěrečné sekundě střelu do odkryté brány skluzem odvrací do bezpečí stopér Vavro. Remíza je přesto spravedlivá,protože v 81.minutě vytáhl zákrok dne Mihalek ,který zázračně zneškodnil střelu Žiláka. Lipina tak v přípravě osmkrát zvítězila, dvakrát remizovala a pouze dvakrát  odešla poražena a zdá se ,že jsou svěřenci trenéra Orla na náročné jaro skvěle připraveni ! Přesvědčíme se o tom už za týden v Táborsku,.kde nás čeká tým trenéra Radima Nečase !
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode