ZIMNÍ PŘÍPRAVA 2018 - HUKVALDY : VÁCLAVOVICE 4:0 ( 2:0 )

14.02.2018 15:05

NEDĚLE 11.2. 16:15 STOVKY ( hráno jen 2X 35 )

 

                         HUKVALDY : VÁCLAVOVICE 4:0 (2:0)
Branky:      5. Gold ( Ermis )             1:0
                28.Niemczyk ( Gold )        2:0
                54.Vokoun (  sam.akce )    3:0
                55.Stryja ( Gold )              4:0
                
Rozhodčí :  Pokluda
Kavka –  Ermis, Musil, Velart, Mlčoch – Stryja, Plichta, Konečný, Niemczyk – Gold, Válek
Střídali : Vokoun, Blahuta    

                           S dvěmi možnými posilami  Musil – Palkovice , Konečný – naposledy Lískovec a se dvěma hosty ( Stryja a Vokoun ) nastoupili svěřenci trenéra Blahuty proti devátému .... celku 1.B. třídy Václavovicím na umělce ve Stovkách.Ještě pár minut před utkáním to vypadalo, že utkání bude z naší strany skrečováno ( nedorazil Chamrád, Plichta měl zpoždění ), ale nakonec se utkání přece jen odehrálo, ale z úsporných důvodů jen 2x35 minut.
                            Už v páté minutě zahrával trestný kop kapitán Ermis, brankář Václavovic jeho střelu vyrazil jen před sebe a po dlouhé době hrající Gold dorážkou otevírá skóre 1:0. Ve 22.minutě po akci Konečný – Gold – Niemczyk je to už 2:0.Naše dobře pracující obrana v čele s Musilem moc soupeři nedovolila, a když přece jen něco prošlo, tak skvělý brankář Kavka do poločasu míč za svá záda nepustil.
                           Ve druhém poločase bylo na obou stranách řada šancí, ale z branky se radovaly jen Hukvaldy, v rozmezí dvou minut se gólově prosadili Vokoun a Stryja. Náš brankář Kavka předvedl další dobré zákroky a tak vůbec poprvé jsme v této sezóně 2017/18 neinkasovali. Další utkání zimní přípravy odehrajeme na závěr soustředění s týmem Nošovic, které trénuje Radim Nikl.V jaké složení nastoupíme ve Stovkách v neděli 18.2. ve 14:30 je zase otázka, zranil se Plichta, onemocněl Niemczyk, ale zase by měl být k dispozici už kanonýr Volný,možná Krpec a Huška, nechme se překvapit.    
Martin Blahuta :Samozřejmě mám z vítězství radost, vždyť jsme naposledy vyhráli v srpnu proti Kopřivnici .... , ale stav hráčského kádru je žalostný. Potěšil mě však doléčený Gold, staří mazáci Musil a Konečný by taky týmu měli co dát, snad se s nimi i jejich kluby domluvíme.Výborně zachytal Kavka, a i s ostatními jsem byl moc spokojen. Vítězství však vůbec nepřeceňuji, rozdíl mezi jičínskou a frýdeckou skupinou, 1B.třídy je podle mě značný.

FOTOGALERIE Z LEDNOVÉ PŘÍPRAVY .... FOTOGALERIE Z ÚNOROVÉ PŘÍPRAVY ....

PROGRAM SOUSTŘEDĚNÍ U FANDY ( 15.2. - 18.2. ) ....

       INSPEKCE VÝBORU NA UTKÁNÍ : PETR GIERGIEL A JIŘÍ MATULA

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode