ZIMNÍ PŘÍPRAVA 2018 - MFK F-M U17 : HUKVALDY 6:2 ( 0:2 )

27.01.2018 19:06

SOBOTA 27.1. 2018 14:00

                                              MFK F-M U17 : HUKVALDY 6:2 (0:2)
Branky:    30.vlastní Koval ( Niemczyk )     0:1
                39.Petr Němec                          0:2
                52.Kováč                                  1:2
                62.Míček                                   2:2
                78. Coreiro                               3:2
                85. Andreas                              4:2
                86. Procházka                           5:2
                88. Andreas                              6:2
 
Rozhodčí :  Boráň
Sasín –  Chamrád, Musil, Glembek, Mlčoch –Niemczyk, Plichta, Petr Němec, Válek – Bůžek, Patrik Němec
Střídání :    46. Patrik Němec - Třeštík
                  46. Petr Němec - Kmošťák
                  55. Bůžek – Petr Němec
                  70. Chamrád - odstoupil pro zranění

                           Proti ligovému dorostu MFK F-M U17 .... jsme nastoupili pouze se 7 hráči s registračním průkazem TJ SOKOL HUKVALDY, dále nám vypomohli 4 hráči Starého Města ( Patrik Němec, Petr Němec, Přemysl Glembek a Štěpán Kmošťák ) , Patrik Třeštík ( Vojkovice ) a František Musil ( Palkovice ). Z našeho podzimního kádru scházeli Ermis ( práce ), Gold ( po zranění už začal s tréninkem ), Kafka ( rodinné záležitosti ), Vicher ( práce ), Galus ( přerušení kariéry ), Grufík ( ukončení kariéry ), Holub ( po operaci kolena ), Hubeňák ( ukončení kariéry ? ), Procházka ( ukončení kariéry ), Tobiáš ( po a před operací kolena ), Velart ( stavba baráku ), Volný ( do přípravy se chce zapojit až koncem února ), Tomek ( chystá se na květnovou maturitu ).
                        Zázraky se dějí i ve fotbale, v prvním poločase to bylo na šance 10:2, ale poločasový výsledek je po vlastní brance Kovala a dobře umístěné střele Petra Němce 0:2 ve prospěch týmu šedivého trenéra Blahuty.
                      Ve druhém poločase přeci jen Hukvaldy hru vyrovnaly, ale v 52.minutě po hrubici brankáře Sasína ( nevyšla mu klička na útočníka domácích ) snižuje Kováč na 1:2. Po hodině hry je srovnáno brankou Míčka na 2:2. V 70.minutě odstoupil pro zranění výborně hrající Chamrád a přestože brankář Sasín svou chybu několikrát napravil a v brance doslova čaroval, domácí tým nového trenéra Petra Němce ( nahradil Jana žižku, ten přešel k mužům ) slepenými góly v závěru utkání zvítězil 6:2. Hukvaldy, které zahájily přípravu 4.1. a mají za sebou už 7 tréninkových jednotek, v dalším utkání zimní přípravy nastoupí v sobotu 3.2. už v 8:00 proti Řepištím, snad s hráči, kteří na jaře budou bojovat o záchranu v 1.B. třídě.
Martin Blahuta : „ Myslel jsem si, že mě ve fotbale už nemůže nic překvapit, ale může . Dnešní utkání nebudu hodnotit a stav hukvaldského fotbalu zhodnotím až po utkání s Řepištěmi."

FOTOGALERIE Z PŘÍPRAVY ....

  

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode