ZIMNÍ PŘÍPRAVA 2019 - FK STAŘÍČ : SEDLIŠTĚ 1:1 (1:0)

11.03.2019 19:57

SOBOTA 9.3.2019 15:00

                                 FK STAŘÍČ : SEDLIŠTĚ 1:1 ( 1:0 )
Branky  :      5. Kaulinec ( Vlček )      1:0
                  87. Kaňok ( penalta)        1:1                        
Rozhodčí :  Ostřanský
Diváci : 28
1.poločas:  Kocich – Burda, Jukl, Krpec, Petroš – L.Baran, Krpec, Kolář, Trčka – Vlček, Kaulinec
2.poločas:  Smetana – Burda, Jukl, Krpec, Morys – Strakoš, Vandas, Kocich, Trčka – L.Baran, Kaulinec       

                  Ve 2.polačase střídali: Kautský, Vlček, Kolář         trenér: Martin Blahuta

                    Po Tošanovicích ( vítězství 7:2 ....) jsme změřili síly s dalším týmem 1.B.třídy, Sedlištěmi a to na přírodní trávě našeho tréninkového hřiště v areálu Pod Okruhlou. Bohužel jsme museli těsně před utkáním měnit sestavu, futsalisti Smetana, Vandas dorazili později a Michna vůbec. V brance tak zaskočil univerzál Kocich a poprvé v zimní přípravě nastoupil Trčka.
                  V prvé půli jsme hráli se silným větrem v zádech a už po pěti minutách jsme tuto výhodu zužitkovali, přihrávku Vlčka zužitkoval Kaulinec 1:0.I po této brance jsme měli více ze hry, ale Majer v brance Sedlišť ani Kocich v naší brance míč za svá záda nepustili a tak poločas končí hubeným vedením FKS 1:0.
                   Po přestávce jsme hráli proti silnému větru s velmi pozměněnou sestavou a to ještě pro zranění opustil v 55.minutě hřiště Kaulinec. Přesto jsme až do 87.minuty drželi vítězství nad svěřenci trenéra Baumana, jenže zbytečný faul v naší „16“ potrestal z penalty Kaňok 1:1.V dalším utkání zimní přípravy narazíme na tým z 1.A. třídy Dobrou a to v sobotu 16.3. v 15:00 znovu doma ve Staříči.
Martin Blahuta: „ Sestava na Palkovice se už pomalu rýsuje,dnes nevypadala naše hra vůbec špatně. Byl to zápas dvou poločasů, vítr dělal své. Když si vzpomenu na letní zápas v Sedlištích .... a porovnám to z dnešním utkáním ,tak si myslím, že jsme se zlepšili ve všech směrech. Další utkání s Dobrou nás ještě více prověří, škoda, že nebudeme kompletní!“

FOTOGALERIE Z BŘEZNOVÉ PŘÍPRAVY ....   
 

 

                                                

                             

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode