ZIMNÍ PŘÍPRAVA 2019 MFK F-M U17 : FK STAŘÍČ 3:4 ( 2:2 )

21.01.2019 18:06

SOBOTA 19.1.2019 13:45

                         MFK F-M U17 : FK STAŘÍČ 3:4 (2:2)
Branky:     8.Zrůnek ( penalta )        0:1
               10. Musálek ( Morys )        1:1
               12. Kaulinec ( L.Baran )    1:2
               44. Marciňa                      2:2
               49. Říha ( Musálek )          2:3
               60. Mokroš ( penalta )       3:3
               63. Vlček ( Říha )              3:4
Rozhodčí: Ostřanský
Diváci : 18                                            
                                    
Smetana – Morys, Jukl, Kocich, Petroš– L.Baran, Musálek, Vlček, Rada – Kaulinec, Říha
Střídali :    hráč Chlebovic, Palkovic a Metylovic                 Trenér : Martin Blahuta

                 Už podruhé .... v sezóně 2018/19 se střetli svěřenci Karla Orla ( MFK U17 ) s týmem FKS. Po letní porážce 4:6, jsme tentokrát s velkým štěstím zvítězili 3:4, když výsledek neodpovídá dění na hřišti. Soupeř byl ve všech směrech lepším týmem, jenže selhal v koncovce a Staříč byl neuvěřitelně produktivní v proměňování šancí.
                Už v osmé minutě se ze sporné penalty prosadil Zrůnek 1:0. Vedení frýdeckých mladíků trvalo pouze 2 minuty, Morysovou kolmou přihrávku převzal báječně Musálek a zakončení bylo rovněž ukázkové 1:1. A ve 12.minutě,  už to bylo 1:2, to Lukáš Baran získal míč na domácím obránci a předložil ho kanonýrovi Kaulincovi a ten se v takových situacích nemýlí.Až ve 44.minutě domácí srovnali, to se skvostně trefil mladý Marciňa ( otec hrál v Tošanovicích i v Palkovicích ) 2:2.
               I ve druhé půli si MFK F-M U17 vytvářel jednu šanci za druhou, ale do vedení šli znova svěřenci trenéra Blahuty. Musálek vybojoval míč na soupeřové  polovině, předložil ho Říhovi a ten chladnokrevně překonává Ruseka 2:3. A po hodině hry je opět srovnáno, rozhodčí Ostřanský nařizuje proti FKS druhou penaltu a tu bezpečně Mokroš proměňuje. Ale remízový stav dlouho netrvá,  v 63.minutě se prosazuje Vlček 3:4. To že FKS už vítězství udrželo je malý zázrak, domácí neproměnili řadu gólovek, trefili tyč a náš brankář Smetana předvedl několik fantastických zákroků. Konečně tak FKS v konfrontaci s lipinským mládím zvítězil, v dalším utkání zimní přípravy už narazíme na muže Tošanovic,hrající 1.B.třídu. Utkání se odehraje v neděli 27.1.ve 14:00 na Stovkách. Jestli už bude mít trenér Blahuta k dispozici všechny dnes chybějící hráče ( Vandas, Svobodník, Krpec, Trčka, Malý, Burda,Jurek, Urbiš,Michna, Strakoš, Quitt, Kolář )  je otázkou.

Martin Blahuta: „ Jsem rád, že se už zapojil do zápasu na podzim zraněný Kocich, ale trápí mě tak velká neúčast v zápase a některé důvody neúčasti jsou až komické. Opět se v dobrém světle předvedli dorostenci Petroš a Vlček. V defenzivě jsme opět často chybovali, ovšem v ofenzivě jsme byli asi stoprocentní, každá střela na branku byla gólová. Takže vítězství bylo šťastné, ale potěší, snad mě už potěší příště i výkon a hlavně větší účast hráčů.
Karel Orel ( trenér MFK ) : .... Z webu MFK ....

FOTOGALERIE Z PŘÍPRAVY ....

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode