ZIMNÍ PŘÍPRAVA 2019 - MFK F-M U19 : FK ASTAŘÍČ 11:0 ( 3:0 )

16.01.2019 10:38

PÁTEK 11.1. 2019 18:00

                          MFK F-M U19 : FK STAŘÍČ 11:0 (3:0)
Branky : ....                                          
Smetana – Morys, Jukl, Krpec, Petroš– L.Baran, Machut, Vlček, Musálek, Urbiš – Kaulinec
Střídání :      46.L.Baran – O.Baran
                    56.Urbiš – Kautský
                    61. Machut - Nešetřil                Trenér : Martin Blahuta

              Třetího ledna jsme zahájili zimní přípravu a už po dvou tréninkových jednotkách jsme nastoupili ve Stovkách k utkání s nejstarším dororostem Lipiny. První branku jsme obdrželi ve 22.minutě z kopačky Forcha, ale do té doby jsme byli frýdeckým mladíkům vyrovnaným soupeřem a dokonce jsme Kaulincem a L.Baranem mohli i skórovat, jenže oběma ofenzivním hráčům chyběl klid v koncovce. Do poločasu jsme ještě dvakrát inkasovali a stav poločasu byl 3:0.
              Ve druhém poločasu už to byla hra kočky s myší a konečný výsledek 11:0 byl vyústěním naší špatné koncentrace, chyb v obraně, nedůrazu, ale i výbornému výkonu domácích. V dalším utkání narazíme ( sobota 19.1. 13:45 ) na frýdeckou U17, kterou trénuje Karel Orel.
Martin Blahuta: „ Dvacet minut to vypadalo výsledkově i herně moc dobře, ale potom už byla vidět kvalita na straně Frýdku, ale zejména ve druhém poločase jsme to domácím usnadnili, chyby v rozehrávce byly naivní, ale snad se z toho poučíme. Výsledek je špatný, ale jsem rád, že jsem viděl 14 hráčů v akci, na trénink by tolik kluků nedorazilo, je prostě jiná doba, já se s tím těžko smiřuju, pořád mě napadá jen, co bychom za to kdysi dali, zahrát si na umělce pod světly takový zápas."

Roman Vojvodík ( trenér MFK F-M ) ....

FOTOGALERIE Z PŘÍPRAVY FKS ....

ČLÁNEK Z WEBU MFK F-M ....

VIDEO Z UTKÁNÍ ....

             

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode