ZIMNÍ PŘÍPRAVA 2024 - FK STAŘÍČ : HUKVALDY 5:1 (3:0)

29.01.2024 08:45

NEDĚLE 28.1. 2024

                                                                                      ZIMNÍ PŘÍPRAVA 2024
                                          FK STAŘÍČ : HUKVALDY 5:1 (3:0)

Branky: 14. D.Pešek (Kurečka)          1:0
               21. Kurečka (Řezáč)            2:0
               25. Kurečka (Řezáč)            3:0
               48. Kurečka (sam.akce)       4:0
               59. Kurečka (Matula)           5:0
               77. Černík                            5:1
Rozhodčí: Pokluda
Diváci: 28
Kocián – Jukl, Janota, Malý, Király – Matula, Velička, Pešek D., Řezáč – Rusz, Kurečka
Střídali:  Klaner, Kroščen, Hromádka,
Trenér: Martin Blahuta    
                                Po čtyřech tréninkových jednotkách ( 2x umělka, 1x terén a 1x tělocvična) sehráli hráči FKS první utkání zimní přípravy proti týmu Hukvald, který nám v podzimním utkání OP nadělil ostudných 8 branek a tým dnes už bývalého hrajícího trenéra F.Végha (včera už nastoupil za Pržno proti Bašce) podlehl 8:0 .... Tým Staříče přebírá Martin Blahuta .... a i díky možným posilám Kurečka (Ostravice), Rusz (Hnojník), Řezáč (Hukvaldy) vítězí zaslouženě po dobrém výkonu 5:1.
                                Už ve druhé minutě trefuje Matula břevno a v 5.minutě se proti hlavičce Malého vytáhl nestárnoucí brankář Hukvald Sasýn. Ve 14 minutě je velká územní převaha Staříče korunována brankou  D.Peška 1:0. V rozmezí 21 až 25 minuty se dvakrát prosazuje Kurečka po akcích Řezáče. V závěru poločasu mohli hráči Hukvald vstřelit kontaktní branku, ale brankář Kocián byl pozorný a zkušená obrana Jukl (36), Janota (41), Malý (29) a Király (35) prakticky nechybovala. Poločasový výsledek 3:0 tak byl asi spravedlivý, ale možná nečekaný!
                             Ve druhém poločase tempo upadlo, přesto už ve 48 minutě obrana Hukvald chybovala a Kurečka trestal 4:0. V 58 minutě Matula vybízí ke skórování Kurečku a ten svou čtvrtou brankou v utkání už zvyšuje na 5:0. Na konečných 5:1 snižuje Černík. Už v pondělí pokračuje příprava FKS (umělka) , čtvrtek (terén) a v neděli pohárový souboj s Metylovicemi ( 18:00), a pokud navážeme na dnešní výkon, nejsme bez šance,i když na podzim jsme Metylovicím podlehli 4:0. Budeme rádi, když nás přijdou fanoušci povzbudit jako i dnes.
Martin Blahuta: „ Vůbec bych to vítězství nepřeceňoval, ale určitě nás to povzbudilo do další přípravy. Možné posily se ukázaly v dobrém světle, tak doufám, že se k nám budou chtít připojit. Mohl bych chválit kolektiv i jednotlivce za dnešní utkání, ale nechám si to až po Metylovicích, tak snad bude k tomu příležitost! A hlavně věřím, že se co nejdříve vrátí do týmu marodi Musálek, Kuča, Trčka, Strakoš, Baran a další.“

FOTOGALERIE ZE ZIMNÍ PŘÍPRAVY 2024 ....

 

 

 

STŘÍDALI

TRENÉR

TRÉNINKOVÁ ÚČAST



 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode