ZLATÉ MORAVCE : MFK F-M 5:3 ( 0:1 )

30.01.2015 13:30

ČTVRTEK 29.1.2015 12:30 - ŠAĽA

ZLATÉ MORAVCE : MFK FRÝDEK-MÍSTEK 
Branky :  4. Mehremič ( Jurišič )   0:1
              47. Mikinič                      1:1
              53. Mance                        2:1
              77. Mance                        3:1
              79. Mehremič ( penalta )  3:2
              80. Mance                        4:2
              83. Mance                        5:2
              88. Staško ( Ilko )             5:3
 
 
Frýdek-Místek: Mihalek ( 46.Prepsl ) – Ilko,Coufal ( 46.Javorek ), Žídek ( 70.Coufal ) ,Švrček – Talián,Ďuriška ( 46.Wojnar ),Tabot,Mehremič – Staško ( 46.Šašinka ),Jurišič (70.Staško )
 
Místo plánovaného čtvrtečního výšlapu na Lysou horu jsme neplánovaně sehráli už páté přípravné utkání se slovenským ligovým týmem Zlaté Moravce v Šaľi.Pouze torzo týmu odjelo do 241 km vzdálené Šaľi, nemocní nebo zranění jsou totiž Literák ( školní povinosti ),Vašenda ( už v sobotu by měl nastoupit ),Matúš ( už trénuje s týmem ),Hykel ( na stáži v Německu ),Soukup ( i on by měl v sobotu nastoupit ), Schroner ( koleno ) Zapalač ( kotník ) a Just ( nemoc ) ! Naopak do utkání nastoupil už sedmnáctý zkoušený hráč Enow Juvette Tabot z Kamerunu,který hrál naposledy 3.slovinskou ligu za NK Zarsa Kraj .
Už ve 4. minutě utkání, hraném na umělé trávě menších rozměrů, se do míče ze 30 metrů opřel Adi Mehremić a Lipina před zraky majitele MLK Tours, pana Klabníka, se ujala vedení 0:1. Byla to sice pěkná branka, ale brankář Nikolić se musel jistě červenat. V první půli náš tým dominoval a mohl, nebo spíše měl, přidat další branky. Nejblíže k tomu měl dvakrát Staško, ale nic z toho nebylo, a tak poločas skončil zaslouženým vedením v poměru 0:1.
Výkon v prvním poločase byl nejlepší v dosavadním průběhu zimní přípravy, ovšem v tom druhém jsme totálně selhali, a to ve všech směrech. Už ve 47. minutě Mikinić povedenou střelou srovnal na 1:1. A poté přišly velké chvíle chorvatského novice ve službách Zlatých Moravců, Armanda Manceho, který vstřelil za poločas čtyři branky v rozmezí 53. až 83. minuty. A všechny inkasované branky padají na vrub nedůrazu a chybných rorehrávek, či zbytečných ztrát, ve středu hřiště. Lipina snižovala v 78. minutě Mehremićem z penalty na 3:2 a Staškem na 5:3 v 88. minutě. Na obou našich vstřelených brankách měl velký podíl ofenzivní krajní obránce Ilko, který nejdříve zařídil penaltu a v závěru po svém sólu vybídl ke své čtvrté brance v zimní přípravě Staška, který tak společně s Mehremićem bojuje o krále střelců zimní přípravy. A jak bude jejich souboj pokračovat, o tom se můžete přesvědčit v sobotu 31. ledna v 11 hodin na umělce v Orlové, kde nám bude soupeřem Slavie Orlová, hrající MSFL. "Jsem spokojen pouze s prvním poločasem, který jsme sehráli skvěle a soupeře jsme k ničemu nepustili. Navíc jsme vstřelili krásnou branku a do přestávky jsme dominovali. Jenže nedůraz v osobních soubojích a zbytečné ztráty soupeř potrestal. První poločas byl z naší strany letos nejlepší, druhý naopak nejhorší," konstatoval po návratu frýdecko-místecký trenér Karel Orel. 
 
Fotogalerie ....
Z Webu soupeře ....
 
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode