12.KOLO 1.B "C" - HNOJNÍK : OLDŘICHOVICE 0:3 (0:0)

01.11.2022 09:27

SOBOTA 29.10. 2022 14:30

                                      12.KOLO – 1.B. „C“
                       HNOJNÍK : OLDŘICHOVICE 0:3 (0:0)

Branky:    53. Novotný            0:1
                60. Očadlík             0:2
                87. Janeček            0:3
Rozhodčí: Pasterčák – Svoboda, Šulovský
Diváci: 78
Klus – Oborný, Kozel, Bauman, Rusz – Brzuchanski, Rusnok, Bolek, Hradil – Rakus, Příborský
Střídání:     46.Rakus – Lachowicz    59.Oborný  –  Maceček        
                  81.Rusnok  - T.Jantoš ml.    84. Hradil – T.Jantoš st.            
Trenér: Martin Blahuta        
    Už třetí zápas v řadě udělal trenér Blahuta dvě nucené změny v sestavě, z herně výborné, ale poražené sestavy z Věřňovic vypadli zranění Pieszka a Walica, tentokrát je nahradili Oborný a Rakus. Na lavičku ještě dál usedli brankář Kreželok a do pole Lachowicz, Maceček, a táta a syn Jantošové.
                         V úvodu zápasu si Hnojník vytvořil tlak a sérii rohových kopů, ale bez vážnější šance. To vedoucí tým soutěže Oldřichovice se k prvnímu střeleckému pokusu dostali až ve třinácté minutě, ale Novotného střela jen lehce protáhla brankáře Hnojníka Kluse. Ve 21 minutě trestuhodně chybovala stoperská dvojice hostů, ale samostatný nájezd Příborského bez větších potíží lapil Bašanda, to byl důležitý moment celého utkání. A když do poločasu neproměnil své dvě „gólovky“ ani domácí rychlík Brzuchanski, šlo se do kabin za stavu 0:0.
                       V poločase domácí vystřídali Rakuse zkušeným Lachowiczem a chtěli získat skalp vedoucího týmu sotěže, který v minulém kole utrpěl debakl od Sedlišť. Jenže už po 8 minutách druhé půle jsme chybovali na soupeřově polovině a hosté smrtícím brejkem trestali 0:1, autorem branky byl Novotný. A v 60 minutě už je to po brance Očadlíka 0:2 a naše naděje na dobrý výsledek pohasíná, byť je od 59 minuty na hřišti i Maceček. Našim hráčům nelze upřít snahu, ale soupeř je v těchto chvílích zápasů jasně lepší, jen dojem jim kazí trenér Koloničný, který neustálou kritikou svých hráčů, našich hráčů a hlavně rozhodčích si v až v 75 minutě vykoledoval od rozhodčího Pasterčáka ŽK a to právem.

Ve hře vabank v závěru zápasu ještě Hnojník jednou inkasoval a to z kopačky Janečka na konečných 0:3, domácí Lachowicz měl v nastaveném čase ještě šanci na kosmetickou úpravu výsledku, ale Bašanda si udržel čisté konto a svému týmu  první místo a zvýšení náskoku před druhými Sedlištěmi, které překvapivě remizovali s naším budoucím soupeřem z Bašky. Je vidět, že v této soutěži  může porazit každý každého. Hnojník tak klesl na nejhorší pozici v podzimní části a to osmou, vylepšit toto umístění je povinost v zápase s Baškou, po které bude zakončena podzimní část této sezóna 2022/23.
Martin Blahuta : „Chtěl bych poblahopřát soupeři k titulu podzimní mistr, samozřejmě trenérovi ne, jeho chováni na lavičce bylo až směšné. Výsledek hodně ovlivnily naše tři neproměněné šance v první půli, druhá půlka už byla v režii Oldřichovic. Naše podzimní vysvědčení si vystavíme po zápase s Baškou.“
PS: Že by trenér Koloničný ještě pořád nemohl zkousnout tyto naše vzájemné souboje .... .... ....

FOTOGALERIE OD KARLA MOŠKOŘE .... FOTOGALERIE PODZIM 2022 ....

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode