15.KOLO 1.B "C" - HNOJNÍK : HORNÍ ŽUKOV 2:3 (1:2)

03.04.2023 11:51

SOBOTA 1.4. 2023 15:30

                            15.KOLO - 1.B.“C“
                     HNOJNÍK : H.ŽUKOV 2:3 (1:2)

Branky:   14. Příborský (sam.akce)
        1:0
               24. Pokorný
                            1:1
               41. Křupala                
            1:2
               50. Bauman (odražený míč)    2:2
               90. Bolec
                                2:3                     
Rozhodčí: Šeruda – Pasterčák, Čipel
Diváci: 48
Klus – Hradil, Kozel, Bauman, Glac – Brzuchanski, Bolek, Rusnok, Probosz – Příborský, Rusz
Střídání:  15. Probosz – Moškoř    56. Moškoř - Zábelka
Připraveni: T.Jantoš mladší i starší
Trenér: Martin Blahuta (v zápise jako vedoucí)
                        Podzimní start (Veřovice
,Žukov 6 bodů) , jarní start (Vendryně, Žukov 0 bodů) a rázem jsme po 15 zápasech ročníku 2022/23 s 20 body zralí na padáka. A v dalším kole zajíždíme na Inter Petrovice (13.místo a 17 bodů) a boj o záchranu už teď začíná!
                       V týdnu před utkáním došlo v našem kádru ke změnám, tým opustil Pieszka, a získali jsme zpět z Horní Suché Zábelku, který byl připraven pouze na lavičce. Zraněného Lachowicze nahradil na hrotu Rusz a do obrany nastoupil nejlépe trénující hráč v přípravě Hradil. Hosté, kteří odehráli v zimní přípravě pouze utkání s Tošanovicemi začali skvěle, a už v páté minutě vedli na rohy 3:0 a na šance 2:0, naštěstí v naší bráně stál opět výborný Martin Klus. To že fotbal nemá logiku se potvrdilo ve 14 minutě, kdy se šťastně, ale úžasně trefil ze třiceti metrů Příborský 1:0. Ani to však tým trenéra Blahuty neuklidnilo a Žukov byl dál lepším týmem. A hosté to po hrubých chybách (Glac. Brzuchanski) brankami Pokorného a Křupaly, zaslouženě otočili poločasový stav na 1:2!
                       V kabině probíhalo mytí hlav a už po pěti minutách druhé půle kapitán Bauman po chybě golmana Kubalíka srovnal na 2:2. Zdálo se že je jen otázkou času kdy Hnojník otočí zápas na svou stranu, jenže v 58 minutě trefuje Rusz břevno a v 67 minutě znova Rusz neproměňuje stoprocentní šanci. Tlak i příchodem Zábelky sílí, ale vítěznou branku se nepodařilo vstřelit. Tu bohužel dává za Žukov v devadesáté minutě Bolec 2:3. V nastaveném čase se vydal do pokutovéhoúzemí i brankář Klus, ale už to nebylo nic platné a tak v zápase dvou rozdílných poločasů vítězí hosté 2:3!
Martin Blahuta: „Takhle jsem si úvod jara nepředstavoval, zadělali jsme si už teď na těžké jaro. Asi nám ublížil výborný výkon v generálce ve Staříči (výhra 8:2 ....), mysleli jsme si asi, že to půjde samo. Bohužel nepůjde, byl to nejhorší výkon v této sezóně, sice jsme při troše štěstí mohli i vyhrát, ale to štěstíčko jsme si s tímto soupeřem asi vybrali na podzim, když jsme vítěznou branku vstřelili v 95 minutě ..... Teď nás čeká venku Inter Petrovice, budeme chtít odčinit tuto porážku, ale to jsme chtěli i dnes po Vendryni!“

FOTOGALERIE JARO 2023 .... ARCHIV SPOLEČNÝCH FOTEK ....

   

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode