1.KOLO MFK F-M : BOHEMIANS PRAHA 5:1 ( 5:0 )

27.07.2013 22:56

SOBOTA 27.7. 2013 17:00

MFK Frýdek-Místek: BOHEMIANS PRAHA 5:1 (5:0)
VIDEO Z UTKÁNÍ ....
Z VÍTĚZNÉ KABINY ....
 
Branky: 4. Šrom ( H.Prokeš )              1:0
              8. Literák ( …. )                    2:0
             26. H.Prokeš ( … )                 3:0
             35. H.Prokeš ( Šrom )            4:0
             36. Lukáš ( H.Prokeš )           5:0
             90. Novotný P.( Vikanova )   5:1
 
Rozhodčí: Karel Hrubeš – Marek, Kubr.
ŽK: Mozol – Karal.
Diváci: 3252.
Frýdek-Místek: Prepsl – Švrček, Thiago Silveira (76. Korneta), Coufal, Žídek – Literák, Vrťo (76. Dobrovolný), Mozol, Šrom – Lukáš, Hynek Prokeš (69. Soukup). Trenér: Duhan
Bohemians: Mandous – Macháček, Karal, Bohata, Sudek – Jan Novotný, Hájek (46. Faltus), Grussmann (81. Pavel Novotný), Vlkanova, Kuzmanovič – Šenkeřík. Trenér: Sazima
 
Slavnostní výkop druholigového utkání provedli ti kterým patří velký dík, bývalý primátor F-M Petr Cvik,který se velkou měrou zasloužil o to , že frýdecký fotbal se neocitl v zapomnění a Láďa Kubalák,který ve své bohaté hráčské kariéře  to dotáhl s Válcovnama z 1.B třídy až do ligy ! A potom to vypuklo,3252 diváku se nestačilo divit co Lipina provedla s „klokany“ ! Čtvrtá minuta a Hynek Prokeš servíruje pro Šroma první druholigový gól MFK F-M po 13 letech ! V 8.minutě to už je 2:0 a autorem branky je legenda frýdeckomísteckého fotbalu z dob divizních a moravskoslezských kapitán Petr Literák ! Ve fantastické atmosféře střílí třetí branku našeho celku Hynek Prokeš a na světelné tabuli svítí 26.minuta MFK F-M : Bohemians Praha 3:0 ! Jediný nególový zápis v tomto úvodním dějství má na svědomí Tomáš Vrťo,ale jeho dalekonosná střela stála za to,ale brankář Střížkova snad poprvé něco chytá ! Stovky zažívají nevšední zážitek, 35.minuta a Prokeš zvyšuje už na 4:0 ! I brankář Ondra Prepsl si připisuje na své konto super druholigový zákrok a z následné akce Lukáš po další gólové přihrávce Prokeše zvyšuje na pohádkových 5:0 a tak končí i první poločas ,po kterém jsou hráči vyprovázení do kabin za ohromujícího potlesku stojících fanoušků !
Jak už to bývá,tak druhý poločas se dohrával jen z povinosti,přesto šance Vrťa,Lukáše a znovu Lukáše mohly být gólové,ale nebyly ! Bohužel malinká kaňka na tomto utkání přišla přesně v 90.minutě,když Pavel Novotný připravil o čisté konto naší jedničku Prepsla ! Přesto výsledek 5:1 je z říše snů, ale už další utkání v Pardubicích ukáže jaké budou ambice MFK F-M !
Milan Duhan : „ Rozjeli jsme sezónu na výbornou,v prvním poločase jsme proměnili všechny své šance,ikdyž druhý poločas jsme pouze dohrávali, jsem spokojen !  
Martin Blahuta :" Na toto utkání se ve Frýdku bude dlouho vzpomínat ! Fantastický výsledek,vynikající atmosféra, se které mě hlavně v prvním poločase mrazilo ! Ondra si pro čisté konto zajede už v sobotu do Pardubic ! A pokud budou Hynek a spol zase tak střelecky produktivní tak věřím ve vítězství i venku !
 
JAK TO VIDĚL WEB. FANOUŠKŮ : 
Více než tři tisícovky diváků byly zvědavy, jak si Lipina povede v obnovené druholigové premiéře. Obavy z možného neúspěchu v úvodním utkání rozptýlil krátce po začátku zápasu prvním gólem Michal Šrom. Jak přibývaly odehrané minuty, přibývaly také góly v hostující síti a atmosféra ve Stovkách připomínala velkou euforii. Na poločasovém výsledku 5:0 se nejvíce podílel Hynek Prokeš, který svým dnešním vynikajícím výkonem navázal na své zápasy v dresu Lipiny v rámci MSFL. V poločase se ve Stovkách dlouho tleskalo jako po vydařené premiéře v Národním divadle. Ve druhé půli se zápas pouze dohrával. Uznání si zaslouží všichni, kteří zápas v obrovském vedru přežili ve zdraví. Gól mohly vstřelit obě mužstva. Z čestného úspěchu se v poslední minutě zápasu "radovali" hosté. Lipina v úvodním kole FNL zničila pražské Bohemians a všichni fanoušci si mohou úžívat minimálně týden euforie.
 
Předsezónní on-line rozhovor s trenérem Milanem Duhanem ( otázky jen od slušných fanoušků ) ....
Jak to viděli na on-line ....  Jak to viděl Deník + fotogalerie .... Jak to viděli na FNL .... Jak to viděl 5plus 2 ....
Suhrn 1.kola FNL ....  a ještě jednou ....
Jak si vedl náš soupeř ve 2.kole - FK PARDUBICE .... a video z utkání ....
 Dohráno ....
 
 
 3. KOLO - SOBOTA 10.8. 17:00 MFK F-M : KARVINÁ 
                               

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode