17.KOLO MFK OKD KARVINÁ : MFK F-M 0:0

10.03.2014 08:02

Neděle 9.3.2014 14:30

MFK OKD KARVINÁ : MFK F-M 0:0 
VIDEO ....
TISKOVKA ....
Z TV POLAR ( od 7.minuty ) ....
DĚKOVAČKA SKVĚLÝCH LIPINSKÝCH FANOUŠKŮ ....
 
Rozhodčí: Proske - Machálek, Antoníček.
ŽK: Koutný, Mikula, V. Cverna - Švrček, Staško, Talián.
Diváci: 2470.
Karviná: Pindroch - Mikula, Koutný, V. Cverna, Knötig - Vaněk, Hottek - Ciku (46. Fiala), Diaby (46. Kurušta), Eismann - Holek. Trenér: Mazura.
Frýdek-Místek: Prepsl - Švrček, Cigánek, Literák, Žídek - Talián (90. Milunovič), Vašenda (56. Uvíra), Mozol, Zapalač - Prokeš, Staško (90.+1 Coufal). Trenér: Duhan.
 
Díky skvělým lipinským fanouškům jsme hráli prakticky v domácím prostředí a po celé utkání bylo na hřišti jen jedno mužstvo MFK F-M ! V derby utkáních těchto týmů byli zvyklí diváci na množství branek :
19.1. 2013 Tipsport liga   -    Karviná : F-M  5:2  ....
10.8. 2013 FNL                 -    F-M : Karviná  4:1 ....     
4.10. 2013  Příprava          -    Karviná : F-M  4:1 ....   
11.1. 2014 Tipsport liga    -   F-M : Karviná   3:1 ....
ale tentokrát se branky 2470 diváků nedočkalo ! Ve 14.minutě po akci dirigenta Mozola se neprosadil výborně hrající H.Prokeš.V 17.minutě v dobré příležitosti hlavičkuje Žídek nad svatyni Pindrocha.Frýdek si vytváří další příležitosti,Zapalačův volej si málem do vlastní sítě srazil karvinský bek Cverna. Ani další hlavička Žídka v síti nekončí a to samé platí o hlavičce Mozola,Pinrocha zastoupil na brankové čáře Hottek ! Karvinská defenziva si neví rady a tak se postupně v prvním poločase vykartovali 3 obránci (  Koutný, Mikula, V. Cverna ) a poločasový hvizd rozhodčího Proskeho ( tentokrát jeho píšťalka nezněla tak falešně jako na Žižkově ) tak domácí trenér Mazura přijal s povděkem !
Zjevně nespokojený realizační tým domácích vystřídal v poločase dva hráče,ale nebylo to nic platné – dál se hrálo jen na jednu branku. Bohužel zasloužený gól ne a ne přijít a to už ve 47.minutě po centru Zapalače se znovu hlavou jen díky skvělému Pindrochovi neprosadil Mozol. V 51.minutě se už hostující lavička raduje,Mozol obchází i brankáře Pindrocha, ale Venca prováhal vhodný okamžik k zakončení a tak nespravedlivý stav 0:0 trvá ! Po hodině hry zraněného Vašendu střídá ex-karvinský Uvíra.V 63.minutě se Staško nezachoval jako zabiják,ale místo střely,která mohla znamenat vedení,přihrával Mozolovi,ale tomu dnes vstřelit branku nebylo souzeno ! Mozol se snažil společně se Zapalačem o střely z dálky,ale oba měli vychýlenou mušku ! Světe div se, v 82.minutě  domácí Fiala trefuje poprvé v utkání branku Prepsla,ale tato střela nemohla Prepsla překvapit ! V 87.minutě faul ne faul před naším pokutovým územím trestá Proske trestným kopem,ale Vaněk slabou a nepřesnou střelou potvrdil,že Karviná sehrála toto utkání velice špatně ! První jarní kolo tak končí dělbou bodů,ale kdyby se utkání hodnotilo jako v krasobruslení tak by LIPINA vyhrála na celé čáře ! Škoda,tady jsme dva body ztratili a tak po třech remízách ( Vlašim,Pardubice,Karviná ) věřme ,že se třech bodů dočkáme už proti Zlínu ! 
 
Martin Blahuta : " Před utkáním bychom byli asi všichni s bodem spokojeni,jenže po jednoznačném průběhu utkání jsme si zasloužili tři ! Bohužel selhali jsme v koncovce a chybělo nám i trochu toho fotbalového štěstíčka ! Přesto je třeba všechny hráče pochválit a nesmíme zapomemenout vyzvednout naše fanoušky,ti byli zase skvělí ! Věřím že jich na Zlín dorazí přes 5 tisíc !
 
JAK TO VIDĚL WEB. FANOUŠKŮ :
V úvodním zápase jarního kola si oba soupeři rozdělili po bodu za bezbrankovou remízu. Utkání mělo překvapivý průběh, neboť Karviná jako favorit zápasu, si během celých 90 minut nedokázala vytvořit jedinou pořádnou šanci či vyprodukovat nebezpečnou střelu. Karviná připomínala soupeře z MSFL, který jen čeká, zda Lipina nějakou svou šanci promění nebo nebo slavně získá bod. Bohužel žádnou z vyložených tutovek Lipina v gól nepřetavila. Jestli Lipina svou skvělou hrou Karvinou k ničemu nepustila nebo jen domácí prostě zahráli naprosto tragicky, se dozvíme asi až příští sobotu, kdy do Stovek přijede určitě nebezpečnější Zlín.
 
JAK TO VIDÉL WEB. MFK F-M ( JAN SMÉKAL ) ....
JAK TO VIDĚL WEB. KARVINÉ ....
JAK TO VIDĚL WEB. FNL ....
SOUHRN 17.KOLA FNL ( MF DNES ) ....
ROZHOVOR S MICHALEM ŠVRČKEM ....
 
 
 TATI NIKDY NEZAPOMENU ! ....

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode