17.KOLO MSFL BANÍK B : MFK F-M 1:3 ( 0:3 )

07.04.2013 22:43

NEDĚLE 7.4.2013 17:00

UMĚLKA - VÍTKOVICE

 

BANÍK OSTRAVA „B“: MFK F-M 1:3 (0:3)
Branky:   5. Teplý ( Mozol )             0:1
             11. Gulajev ( Mozol )         0:2
             20. Teplý ( Ceplák )           0:3
             69. Zeman ( penalta ? )      1:3
 
Prepsl  - Švrček, Coufal, Literák, Žídek - Talián,Wozniak,Mozol,Ceplák (87.Prokeš ) – Gulajev ( 82.Cesnek),Teplý (61.Bačík)  
 
Od posledního mistrovského utkání doma s Kroměříží uběhlo 141 dnů a naši hráči po nejdelší a zřejmě i nejtvrdší zimní přípravě konečně odehráli „mistrák“ na umělce ve Vítkovicích proti rezervě Baníku,která asi po sezóně končí v MSFL ! A věřme,že i MFK F-M už v sezóně 2013/14 MSFL hrát nebude – NFL by týmu po dnešním výkonu slušela !
Sestava proti podzimu doznala značných změn ( jen pro připomenutí sestava ze 17.11. 2012 : Prepsl - Švrček, Staněk, Literák, J. Prokeš - Talián, Wozniak, Förster (55. Neubert), Mozol - Molnár (77. Pešek), Soukup (70. Teplý) ),ale tým je v pohodě a už v čase 4:44 potvrdil Mozol s Teplým a s pomocí teče baníkovského zadáka formu ze zimní přípravy a prvním mistrovským gólem jara 2013 otevřel skóre utkání 0:1.Nabuzenost Frýdku byla patrná z každého dotyku míče a v 11.minutě už se opět skvělí válcovenští fanoušci radují podruhé, skvěle zahraný roh Mozola dopravuje Gulajev do sítě ne zcela jistého reprezentanta do 21 let brankáře Pavlenky 0:2 ! A koncert Lipiny pokračuje – dvacátá minuta a skvělou přihrávku Cepláka proměňuje Teplý 0:3 a diváci si žádají desítku ! Jenomže je to poslední naše branka v tomto utkání a zbytečně jsme zvlášť ve druhém poločase polevili ! Ten ještě začal naší šancí,ale Mozol ve 46.minutě trefuje těsně vedle. Domácí mladíci se pokoušejí o zázrak,ale v 58.minutě Prepsl vychytává v tutovce Stránského. V 66.minutě se nad vítkovickou umělkou rozsvěcují reflektory, ale rozhodčí Libor Sedláček v 69.minutě přesto nevidí dobře a píská penaltu za údajný faul Prepsla ! Tu proměňuje Zeman a je zaděláno na drama,zvlášť když po akci Bačíka vychytává Gulajeva Pavlenka,do konce zbývá 19 minut a Frýdek dál přenechává aktivitu FCB ! V 78.minutě mohl korigovat Ferenčík,ale Prepsl byl opět proti ! Závěr utkání jsme už takticky zvládli a po remíze Prostějova v Zábřehu jsme poskočili na druhé místo !
 
Milan Duhan :" V prvním poločase byla hra podle našich představ, kdy jsme velice pozorně brámili a přecházeli do útočných akcí. Výsledkem byly 3 góly, na které potom jsme už ale nenavázali. V některých pasážích i v prvním poločase jsme měli problém s dobrým řešením situace a ve druhé půli jsme tuto činnost nezvládli vůbec. Z tohoto a z neudržení míče hlavně našimi útočníky plynula zhoršená kvalita naši hry hlavně směrem dopředu. Na druhou stranu musíme být s výkonem a výsledkem v našem prvním soutěžním utkání spokojeni. 
 
Martin Blahuta :“ Úvod utkání byl z říše snů,ale kluci jen potvrdili,že jsou na jaro dobře připraveni !Přes ne moc dobrý druhý poločas jsme zase přiblížili k tomu co si tento tým zaslouží ! Věřím,že získané body potvrdíme doma se Zábřehem,jen aby se hrálo !
 
Názory fanoušků :
Petr Hrušinec ( pes )Až z toho mrazí, jak to byl jednoznačný zápas.Výborně kluci !    
Šiga :  Souhlas, byl to zápas na jednu branku. Až v závěru se domácí k něčemu přichomejtli a pentli darovanou tvz. budějovickým způsobem odmítám komentovat. Zaslechl jsem i že to nebyl pro nás soupeř. Ano, podle vývoje nebyl. Ale na druhé stránce to nejsou žádní nazdárci. Vždyť i přes včerejší prohru jsou pořád na osmém místě ! Takže kluci, bravo a velký dík. Jen tak dál !!!
 
 
Před utkáním ....                                                        Nezapomeňte : on-line rozhovor se Zdeňkem Skotnicou .....
Fotogalerie ....                                                           O zápase Zábřeh : Prostějov 1:1 ....  a .... !
Z webu Baníku ....                                                      Třinec nehrál,ale ....
Rozhovor s Miroslavem Ceplákem ( on-line ) ....          Tabulka a program dalšího kola ....
 
 
   TAK SNAD V SOBOTU 13.4.v 10:15 konečně doma přivítáme Zábřeh,kterému máme co vracet ..... !
 
 
   Vychutná si vedoucí týmu František Vojvodík svůj vítězný doutník i proti Zábřehu ?
   Na podzim to bylo 10 krát .... a na jaře jen jednou,ale to jen díky nesehraným utkáním ( Prostějov,Orlová ) !
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode