18.KOLO MFK F-M : ZLÍN 0:0

16.03.2014 16:51

SOBOTA 15.3.2014 14:30

MFK F-M : ZLÍN 0:0 
Rozhodčí: Kocourek - Mencl, Pochylý
ŽK: Prokeš, Cigánek - Pazdera, Dostál
Diváci: 2511.
Frýdek-Místek: Prepsl - Švrček, Literák, Cigánek, Žídek - Talián (76. Kmoníček), Vašenda (90. Uvíra), Mozol, Zapalač - Prokeš, Staško (64. Milunovič). Trenér: Duhan.
Zlín: Dostál - Malý, Hubáček, Hájek, Pazdera - Holík (53. Železník), Salachna (89. Kroča), Elšík, Benčík - Poznar, Jordan (78. Bartolomeu). Trenér: Pulpit.
 
MFK F-M se stává remízovým králem FNL,čtvrtá remíza v řadě,druhá jarní bezgólová partie a celkově sedmá remíza v letošním ročníku nás dál drží na 11.příčce s náskokem 8 bodů na předposlední Střížkov.
Lipina začala aktivně ,už ve druhé minutě Zapalačův trestňák končí jen na zdi a kope se první roh utkání. V čase 2:40 to s důrazem přehnal H.Prokeš a rozhodčí Kocourek vytahuje první kartu utkání.V 15.minutě moc nechybělo aby se Lipina poprvé radovala,roh Mozola s námahou vytlačil do bezpečí výborný brankář Dostál. V 16.minutě se v sektoru hostí mohl radovat jeden zlínský :) fanoušek,střelu Holíka však Cigánek vykopával z brankové čáry ! Ani náš ostrostřelec Prokeš se ve 20.minutě neprosadil,přihrávku Staška zjevně nečekal ! Ani ve 28.minutě se k nám štěstíčko nepřiklonilo, odkop brankáře Dostála trefil Mozola,ale odražený míč míří mimo tyče.Ve 30.minutě přichází první skvělý zákrok Prepsla,který vychytal Poznara. Už v Karviné se překvapivě prosazoval při hlavičkových soubojích náš nejmenší hráč Mozol, i tentokrát si naskočil na dobře zahraný roh Zapalače,ale jeho pohotová hlavička míří nad branku Zlína.Ve 37.minutě se hlavou prosazuje hostující Benčík,jenže Prepsl je bezchybný a vychutnává si skandování lipinských fans :“ Ondra,Ondra …… ! Do kabin se tak odchází za bezgólového stavu !
I druhý poločas začíná standartou Zapalače,jeho levačka míří sice přesně,ale Dostál je znova na místě. V 55.minutě řeší nepříjemný závar před naší bránou Prepsl.Trenér Duhan vytahuje z rukávu žolíka Milunoviče,který nahrazuje Staška.V 69.minutě se po rohu Mozola k hlavičce dostává Cigánek,ale ten trefuje jen střed brány ! Další zákrok si v 73.minutě připisuje Prepsl,ani Malý si na hrdinu zápasu nepřišel ! V 75.minutě se k odraženému míči dostává Vašenda,míří přesně pod břevno,ale bohužel utkání má dva hrdiny – brankáře Dostála a Prepsla ! Ještě v nastaveném čase trefuje z dálky branku Zlína střídající novic z Liberce Kmoníček,ale Dostal míč chytá a rozhodčí Kocourek píská konec utkání ! Spravedlivou remízu viděla druhá nejnižší domácí návštěva – 2511 diváků ( míň bylo pouze na Pardubice 2192 ), ale co by za to jinde dali ! V dalším kole zajíždíme na půdu lídra tabulky Táborska a ti nám mají co vracet, ve Stovkách jsme je totiž rozsekali 3:0 ....
 
Martin Blahuta : " Překonat v dnešním utkání oba brankáře asi nebylo ani možné ! Spravedlivá a zasloužená remiza ! 
 
JAK TO VIDĚL WEB.FANOUŠKŮ :
Také ve druhém jarním utkání Lipiny nestačilo ani 90 minut jednomu ze soupeřů ke vstřelení gólu. Mohli jsme sledovat typický druholigový fotbal, při kterém se bojuje o každý čtvereční metr na hřišti. Soupeř si připravil několik dobrých šancí ze hry, při kterých exceloval Ondra Prepsl. Lipina se k ohrožení zlínské brány dostávala zejména po standardkách, ale také Stanislav Dostál byl bezchybný.
 
JAK TO VIDĚL WEB.MFK F-M ( JAN SMÉKAL ) ....              JAK JSME HRÁLI SE ZLÍNEM NA PODZIM ....
JAK TO VIDĚL WEB. ZLÍNA ....                                           JAK TO VIDĚL DENÍK ( R.Schedling ) ....   
JAK TO VIDĚL WEB. FNL ....                                              DOHRÁNO ....
SOUHRN 18.KOLA ....                                                        PŘEDZÁPASOVÝ ROZHOVOR S D.VAŠENDOU ....
Z TV POLAR ( 6:45 ) ....                                                     ROZHOVOR S HRDINOU UTKÁNÍ ....
 
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode