19.KOLO TÁBORSKO : MFK F-M 2:0 ( 1:0 )

23.03.2014 01:16

SOBOTA 22.3. 2014 15:00

 
Táborsko - Frýdek-Místek 2:0 (1:0)
VIDEO ....
Branky:  3. Musiol                 1:0
            55. vlastní Literák     2:0
 Rozhodčí: Marek - Plesar, Vaňkát
 ŽK: Šimák, Ciferský, Vukadinovič - Uvíra, Coufal.
 Diváci: 1109.
Táborsko: Toma - Kotrba, Ciferský, Mráz, Štrbák - Džafič (90. Hric), Javorek, Šimák (76. Rabiňák), Šiml, Vukadinovič - Musiol (88. Traore). Trenér: Frňka.
Frýdek-Místek: Prepsl - Švrček (73. Coufal), Literák, Cigánek, Žídek - Talián, Uvíra, Mozol, Zapalač (60. Kmoníček) - Prokeš, Staško (60. Kovařík). Trenér: Duhan.
 
Remízová jarní sestava doznala jedinou změnu, zraněného Vašendu nahradil Uvíra a po modrých dresech v Karviné,bílých doma se Zlínem ,jsme v Táborsku nastoupili v netradičních červených dresech. Už v čase 2:07 přišel Prepsl o jarní neprůstřelnost,když po ose Šimák – Džafič se trefuje Musiol 1:0.Ve 12.minutě mohlo být ještě hůř,opět Šimák našel Džafiče,ale gólovou radost Táborska překazil Žídek,který vykopl míč z brankové čáry. Na rohy je to ve 13.minutě sice 1:4,ale na branky 1:0. Ve 21.minutě vybojoval dobře hrající Uvíra míč,který přebral před pokutovým územím Hynek Prokeš,ale jeho tutovka brankou neskončila ! Ve 28.minutě stálo při nás štěstí,když Prepsl neinkasuje z kopačky Musiola,kterému připravili gólovku kdo jiný než Šimák s Džafičem.Ve 42.minutě se v pokutovém území Táborska snažil prosadit Staško,ale zůstalo jen u snahy,střela baníkovské posily byla slabá a nepřesná ! Do kabin se odchází za zaslouženého stavu 1:0 !
Naděje na dobrý výsledek nám vydržela jen do 55.minuty,centr Džafiče do sítě společně dotlačili Musiol a náš kapitán Literák. Trenér Duhan se snaží s výsledkem přeci jen něco udělat, po hodině hry jdou z kvalitního placu dolů Zapalač ( nemůže najít skvostnou formu ze zimní přípravy ) a Staško,které nahradili Kmoníček a Kovařík. Ani tyto změny nám nepomohly,domácí si vítězství už s přehledem pohlídali. A to co zažívali naši fandové po podzimním vzájemném utkání ...., zažívá Táborsko po 19.kole ,kdy opět se Šimák a spol dostali do čela FNL a nutno po dotknout,že právem. Po nečekaném vítězství Vltavínu ve Zlíně se náš náskok na nesestupovou příčku ztenčil na 7 bodů a pokud nezačneme střílet branky a bodovat i za tři body tak ……… ! Ale snad jarní střeleckou mizérii ukončíme už v důležitém utkání doma se Žižkovem ! ....
 
Martin Blahuta :“ No nedá se nic dělat,teď už opravdu musíme se Žižkovem vstřelit branku a bodovat naplno ! Na šance to bylo tak 4:1 a výsledek je zasloužený, i proto,že ve hře dopředu byl mezi náma a Táborskem velký rozdíl ! Cítil jsem , že domácí mají větší chuť po vítězství,více bojovali a to mě mrzí víc,než neproměněná šance Hynka Prokeše,ale to by Hynek měl dávat a možná to mohlo vypadat jinak !"
 
JAK TO VIDĚL WEB. FANOUŠKŮ :
Ani ve třetím jarním zápase se Lipina nedočkala vstřeleného gólu. A po pravdě řečeno, ani si moc šancí ke vstřelení gólu nevypracovala. Kombinace většinou končily před velkým vápnem a tak do jediné pořádné šance se ve 20. minutě dostal Hynek Prokeš, který mohl vyrovnat na 1:1. Bohužel jeho rána se mezi tři tyče nevešla. Domácí dirigování výborným Šimákem vcelku v poklidu dokráčeli k vítězství a k návratu na první místo tabulky. Pomohl jim k tomu i další nešťastný vlastní gól, ke kterému se tentokrát přimotal Petr Literák.
 
JAK TO VIDĚL WEB. MFK F-M ( JAN SMÉKAL ) ....                               MALÁ FOTOGALERIE ....
JAK TO VIDĚL WEB. TÁBORSKA ....                                                    VĚTŠÍ FOTOGALERIE :) .... 
JAK TO VIDĚL WEB. FNL ....                                                              JAK TO VIDĚL DENÍK ....
SOUHRN 19.KOLA ....
 
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode