20.KOLO MFK F-M : ŽĎÁR 2:0 ( 2:0 )

28.04.2013 08:05

Sobota 27.4. 2013 10:15

 

MFK F-M : ŽĎÁR NAD SÁZAVOU 2:0 (0:0)
Branky: 47. Mozol ( sam.akce )     1:0
             72. Gulajev ( Ceplak )      2:0
 
Frýdek-Místek: Prepsl – Literák, R. Coufal, Korneta, J. Žídek ( 80.Pešek ) – Švrček, Mozol, Cesnek, Ceplák (90.Juříček )– Gulajev ,Teplý ( 64.Skotnica ) Trenér Milan Duhan
 
Po zklamání v Hlučíně na Frýdek čekal papírově nejslabší soupeř MSFL, poslední Žďár. Jenomže sympaticky hrající hosté se bránili seč jim síly stačily a náš celek nenašel za celý první poločas recept na vstřelení branky,ikdyž šancí bylo „neurekom“ ! V 8.minutě agilní záložník Švrček prosvištěl po pravé straně,ale centr byl dlouhý a Gulajevovi chyběli jen centimetry. A další šance přišla až ve 26.minutě a znova u toho byl Švrček,bohužel jeho přihrávku nezužitkoval Ceplák. O 2 minuty později Mozol jen dalekonosnou střelou protáhl pozorného golmana Pospíchala .Ve 33.minutě se v šanci objevili Teplý a Ceplák,ale zase bez efektu! Tlak byl místy až drtivý,soupeř to ale ustál,i když ve 36.minutě chybovali stopéři v rozehrávce,ale ani Švrček a zvlášť Teplý to ani tentokrát nepotrestali ! Poločas tak konči stéjně jako na podzim ve Žďáru,ale tam to bylo na šance zase opačně, naše obrana to tehdy taky se štěstím přežila bez ujmy ( viz. Žďár : MFK F-M .... )! I druhý poločas začal naší šancí,Gulajev však hlavou trefuje jen golmana hostů ! A tak konečně to ve 47.minutě přišlo – na střelu Mozola ze 25 metrů byl Pospíchal krátký : 1:0 ! Trestuhodné spalování šancí pokračuje – 49.minuta Gulajev,53.Švrček ( lob končí nad ),54. Teplý ( samostatný nájezd ) a mohl přijít trest,Žďár trefuje tyč,ale je to z ofsajdové pozice ! Pojistka přichází až v 72. Minutě, autorem branky je čerstvý vysokoškolák Gulajev – 2:0 ! I Lipina trefuje střídajícím Peškem tyč,ale taky je máván ofsajd. Střídající hráči jsou při chuti,průnik Skotnici , ale končí pouze rohem. A poslední naděje na lepší výsledek končí v 88.minutě na Gulajevových kopačkách,tak dlouho vymýšlel až o míč přišel a utkání končí 2:0 a jeden z diváků to hodnotí slovy: „dnes to byla hrůza“ ! Jenomže naše domácí bilance v tomto ročníku MSFL je : 
10 9 1 0 20:2 28 a tak o body nás připravil doma jen Hlučín a na jaře zase jen nešťastný Hlučín ! Teď nás čekají dva venkovní zápasy .... ( středa Slovácko B a v sobotu Hulín,který obral o body Prostějov ! ).
Milan Duhan : „Soupeř přijel se zabezpečenou obranou, velice dobře bránil a my jsme se tam těžko dostávali, ale postupem času přicházely šance,ale ty jsme neproměňovali.Bohužel mě mrzí,že tu dřinu ,kterou máme nezúročujeme v brankách. Pokud nebudeme proměňovat šance,které si vypracujeme,těžko můžeme pomýšlet na první místo v tabulce a to si ti kluci musí uvědomit !
Jak to viděl web. fanoušků :
Lipina si dnes připsala povinné tři bodíky za vítězství nad posledním Žďárem. Hosté za celý zápas Ondru Prepsla v bráně prakticky neohrozili a tak byla jen otázka času, kdy se Lipině podaří proměnit nějakou šanci. Povedlo se to až na začátku druhého poločasu. Hostující gólman pozdě zareagoval na dalekonosnou střelu Vency Mozola a bylo to 1:0. Ani po obdržené brance hosté nijak nezvýšili útočnou aktivitu. Naopak přibylo šancí domácích. Na konečný dvoubrankový rozdíl upravil skóre Radek Gulajev, který doklepl do prázdné brány míč vyražený brankářem po střele Zdeny Skotnicy.
 
Fotogalerie ....                                                  Výsledkový servis MSFL ....
Jak to viděl Deník + fotogalerie ....                    Jak si vedli naši největší konkurenti : Třinec ....
Před utkáním - Zdeněk Skotnica ....                                                                           : Prostějov .... 
                                                                          
 
 
 
                                                                                      
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode