8.KOLO - FK STAŘÍČ : SLOVAN ZÁBLATÍ 1:3 (1:1)

06.10.2020 18:31

SOBOTA 3.10. 2020 15:00

                        1.B. TŘÍDA SKUPINA C  2020/21 – 8. KOLO
                                   FK STAŘÍČ : ZÁBLATÍ 1:3 (1:1)

Branky:     9.  Musálek ( Király)      1:0
                21. Bijok                        1:1
                48. Krpec ( vlastní)        1:2
                86. Šindler                     1:3
    
Rozhodčí:  Tomšík – Hykl, Bernát
Diváci : 98
        
Smetana – Malý, Jukl, Kocich, Krpec –  Musálek , Király, Velička, Matula – Kaulinec, Kocián
Připraveni : Mudra, Kolář, Geryk
Střídání : 38.Király – Kolář    66.Mudra – Mudra    87. Kocich - Geryk
Trenér : Martin Blahuta
    
                                     Trenér Blahuta se chtěl řídit pravidlem „nikdy neměň vítěznou sestavu“, ale zranění a nemoc nedovila nastoupit klíčovým záložníkům Trčkovi a Míčkovi, a z různých důvodů dál chybí hlavně Vandas a Burda. Se sebezapřením nastoupil Malý i Kocich a už před poločasem odkulhal Király. Naopak Záblatí, k nám dojelo s velkým realizačním týmem, s plnou lavičkou a s neskutečnou diváckou podporou.
                                     Z velkého úvodního tlaku Slovanu jsme se vymanili nejlépe, jak to šlo, Király vysunul v deváté minutě Musálka, který se trefuje ze strany báječně 1:0. Vedení si zásluhou velké obětavosti a famózních zákroků Smetany udržujeme až do 21.minuty, než „pláchnul“ Krpcovi Bijok a zaslouženě srovnal na 1:1. I ve zbytku prvního poločasu nás Slovan jasně přehrával, ale s vypětím všech sil jsme udrželi nadějný remízový stav.
                                   Bohužel stav 1:1 vydržel ve 2.poločase , jen tři minuty, to si po závaru před naší brankou vstřelil nešťastně vlastní branku Krpec a fanynky soupeře, se radují z otočení stavu z 1:0, na 1:2 a ohlušující bubnové představení nabírá na intenzitě. Náš brankář Smetana nás nechává ve hře dalšími skvělými zákroky, naopak FKS se do šancí příliš nedostává, ale přesto se snaží o vyrovnání. V 66 minutě, musíme znovu střídat, kulhajícího Malého střídá Mudra. Hrajeme na hranici svých možností, v závěru hrajeme už vabank a soupeř nás v 86.minutě trestá třetí brankou -1:3. Naši hráči, ale mohli ze hřiště odejít se vztyčenou hlavou, všichni nechali na hřišti všechny síly, soupeř byl prostě lepší. Budeme se rvát o body dál, teď v neděli na půdě Interu Petrovice, tento tým jsme na podzim 2019 porazili 4:1...., tak snad to vyjde i teď.
Martin Blahuta: „Záblatí nám všem ukázalo, jak vypadá tým, který chce něco dokázat. Už z autobusu vystoupil sebevědomý mančaft, měl sebou povzbuzující fanoušky, ale hlavně neskutečnou kvalitu. My jsme těžko dávali do kupy sestavu, ale ti co na hřiště nastoupili, ukázali charakter, jinak tomu je u těch co chyběli. Budeme teď body sbírat těžko, ale věřím, že nějaký bodík vydolujeme, i když los je strašidelný ( Petrovice, Raškovice, Oldřichovice, Věřňovice, Řepiště ....) a marodka velká!“



    
    
    
    
    


 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode