LETNÍ PŘÍPRAVA 2020 - MFK F-M U18 : FK STAŘÍČ 5:3 (0:0)

10.08.2020 15:32

SOBOTA 8.8.2020 14:00 - HLAVNÍ HŘIŠTĚ NA STOVKÁCH

                        LETNÍ PŘÍPRAVA 2020/21
                   MFK F-M U18 : FK STAŘÍČ 5:3 (0:0)

Branky:    46. vlastní (Smetana)    1:0
                51. Zrůnek                    2:0
                56. Kocián                     3:0
                63. Míček ( Říha)           3:1
                78. Foldyna                   4:1
                81. Kaulinec (Király)      4:2
                88.     Foldyna               5:2
                89. Lýsek                      5:3            
 
Rozhodčí:  Závodný
Diváci : 58

Sestava FM: Dragon - Račev, Kiš, P. Vyvial, Büchi - Kulhánek, Kocián, Klimeš, Rimmel - Bretschneider, Střižík.
Střídali : Zrůnek, Maléř, Šponer. D. Foldyna, Mokroš. Trenér: Roman Vojvodík.                  
        
Rusek –Burda, Wozniak, Lysek, Mudra - Míček, Huška, Kolář, Trčka  – Říha, Kaulinec
Střídali : Smetana – Király, Kohut, Geryk                       Trenér : Martin Blahuta

                            Měla to být generálka pro oba týmy, nakonec to byl zápas ve kterém mladíci z Frýdku testovali sestavu na Havířov .... a  přítomní hráči FKS měli zážitek z vystoupení na hlavním hřišti ve Stovkách a hrát po boku ligového hráče R.Wozniaka ….! A Radim nebyl sám co doplnil náš oslabený tým, stoperskou dvojici vytvořil s Patrikem Lyskem ( Dobratice), ve středu pole běhal J.Huška, na lavičce byli připraveni Király ( Palkovice) a Kohut ( Dobratice) a nesmíme zapomenout na zkoušenou možnou posilu právě z MFK brankáře Ruska.
                           Už v 8.minutě, jsme mohli vést 0:2, ale L.Kaulinec neproměnil dvě čisté brankové příležitosti, a naše šance měly pokračování , ale pozorného brankáře Dragona se nám nepodařilo překonat , zvlášť při standartách visely góly v síti Lipiny na vlásku.Naše obrana pracovala zodpovědně a i brankář Jakub Rusek předvedl pár dobrých zákroků. Oba brankáři tak udrželi čistá konta a z poločasového stavu 0:0 měl asi větší radost trenér U18 i U19 Roman Vojvodík.
                             Na branku ve druhém poločase jsme čekali pouhých pár sekund, hrubka L.Smetany v naší brance po malé domů a U18 vede 1:0. Po hodině hry to bylo už 3:0, to se trefili Zrůnek a Kocián. V 63.minutě, Z.Říha výborně našel M.Míčka a ten prokázal, že má v posledních zápasech velkou formu 3:1. V závěrečné čtvrthodině daly oba celky po dvou brankách a tak konečný výsledek je 5:3. Jestliže první branka v naší síti by se mohla pouštět v silvestrovských BBS, tak branka Patrika Lyska mohla obletět celý svět J, byla totiž dosažena přímo ze středového puntíku, po rozehrávce branky Foldyny na 5:2! V sobotu 15.8. v 17:00 už začíná 1.B.třída, a to ve Vendryni, jaká bude naše sestava je však záhadou, ale přesto nás přiďte povzbudit, autobus pro fanoušky vyjíždí ve 14:50 od kostela a v 15:00 od kauflandu!
Martin Blahuta: „Na diskuzní otázku , jaký význam má hrát tento zápas ve slátané sestavě, odpovím jednoznačně, velký. Kluci si udělali nejen radost zahrát si na hlavním hřišti ve Stovkách, ale i hrát po boku takového hráče jakým stále je R.Wozniak je zkušenost k nezaplacení!Vím, že naděje aby hrál Radim v FKS, je malá, přesto se o to pokusíme. Škoda prvního poločasu, mohli jsme dát minimálně tři branky a zápas by se vyvíjel jinak, ale i tak jsme myslím ostudu neudělali a ti naši hráči co na Stovkách byli mají určitě dobrý pocit z tohoto utkání, přespolním hráčům děkuji,že nás doplnili a zápas se tak nemusel rušit, byla by to velká škoda. A teď už jen dobře vstoupit ve Vendryni do soutěže! “

FOTOGALERIE  Z ČERVENCOVÉ PŘÍPRAVY .... A SRPNOVÉ ....

  

Na obrázku může být: 2 people, people standing a outdoor

Na obrázku může být: 1 person, playing a sport, grass, sky, strom, venku a nature

Na obrázku může být: 4 people, venku

Na obrázku může být: 1 person, sportující, sky, outdoor a nature

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode