MFK F-M : FK ČADCA 4:0 ( 1:0 )

09.02.2013 18:50

 

 

MFK F-M : ČADCA 4:0 ( 1:0 )
Branky:    36. Pešek ( samostatná akce )    1:0
                46. Gulájev ( Bačík )                  2:0
                56. Bačík ( Literák )                   3:0
                65. Gulájev ( Juříček )                4:0      
 
 
1.poločas : Hlaváč – Švrček,Literák,Coufal,Žídek - Pešek, Korneta, Mozol, Skotnica –  Molnár,Teplý   
 
2.poločas : Prepsl – Literák,Korneta,Preči,Žídek – Švrček,Cesnek,Juříček,Pešek – Bačík,Gulájev
 
Konečně doma ( utkání s Valašským Meziříčím odehrálo „B“ mužstvo doplněné o 5 hráčů „ A“ týmu ) se svým fandům ukázaly nové posily MFK F-M a soupeřem svěřenců Milana Duhana byla slovenská Čadca hrající 4 nejvyšší slovenskou soutěž ! Nejméně povedené utkání , ale už šesté vítězství v řadě v náročné přípravě se nerodilo vůbec lehce. Hosté se představili jako bojovný tým a pokud jim síly stačily byli nám více než vyrovnaným soupeřem. V 11.minutě mohl otevřít skóre utkání Skotnica ( jeho přesun z Havířova respektive  Frenštátu ještě není dořešen ),ale jeho hlavička nebyla příliš důrazná ! V 17.minutě vystihl Molnár malou domů hostů,ale brankář jeho střelecký pokus zneškodnil. A série 2 rohových kopů Mozola končí nepřesnými hlavičkami Žídka a Literáka,to by se mělo dávat ! Aktivní Žídek po centru Peška znovu hlavou jen trefuje připraveného brankáře Čadce, to běží už 33.minuta a stav je stále 0:0 a náš tým se topí v nepřesnostech a je vidět , že v tomto utkání se nedaří Mozolovi ! Poločasové trápení ukončuje Jirka Pešek a ve 36.minutě vede Frýdek 1:0 a tak končí i první poločas ! Nástup do druhého poločasu je úžasný, noví „hroťáci“ se prosazují už po 36 sekundách,Bačík nachází Gulájeva a stav je už 2:0.V 56.minutě po ose Cesnek – Literák – Bačík vedeme už 3:0 a masér Pavel Kocich to hodnotí slovy :“ akce jak z fotbalové učebnice“ !Soupeř už pomalu,ale jistě odchází fyzicky a Lipina přidává další branku – Juříček předložil loženku Gulájevovi a ten se nemýlí 4:0. Mohly a měly přijít i další branky,ale postupně si Gulájev,Bačík i Žídek vylámali zuby na dobře chytajícím brankáři Čadce a tak stav 4:0 už vydržel až do závěrečného hvizdu rozhodčího Galáska ! Náročná příprava pokračuje i v příštím týdnu, kdy na hráče čeká 8 tréninkových jednotek a 2 domácí špíly ( úterý 18:00 Mikulovice a sobota 10:15 místo Baníku B přivítáme Real Lískovec ) ! 
 
Předzápas :) : MFK F-M U16 : PALKOVICE 0:3 ( 0:2 ) ....
Fotogalerie z vítězné soboty ....
Fotogalerie č. 2 ....
JAK TO VIDĚL DENÍK + ROZHOVOR S MARTINEM BAČÍKEM ....
 
O RADKU COUFALOVI 
Coufal: Věřím, že se oba kluby dohodnou
Obránce Radek Coufal by rád v jarních odvetách oblékl dres třetiligových fotbalistů Frýdku-Místku.
Dvaadvacetiletý stoper Radek Coufal se pomalu zabydluje v defenzivní formaci frýdeckých Valcířů. Trenér celku z Lipiny, Milan Duhan, o služby ještě na podzim hlučínského stopera hodně stojí. Odchovanec ostravského Baníku také ve Stovkách s největší pravděpodobností zakotví.
„Zatím mám povelení ve Frýdku trénovat, čekám na telefon, až mi řeknou, jak se bude má situace vyvíjet," řekl Radek Coufal. „Věřím, že se kluby dohodnou. Já jsem ve Frýdku maximálně spokojený, přece jenom klub je jinde než Hlučín, trénujeme dvoufázově, všechno zde funguje na profesionálnější bázi, tím ale rozhodně nechci Hlučín nějak hanit," svěřuje se mladý stoper.
Valcíři docela dost v zimě zbrojí a vypadá to, že s postupem do druhé ligy to myslím vážně. „Jaro nebude jen o Třinci. Pokud budeme zvládat domácí zápasy, nejsme bez šance. Hodně napoví už první kola. Začínáme s Prostějovem, to bude první prubířský kámen. V kabině je cítit odhodlání o druhou ligu se porvat," zdůraznil Radek Coufal.
V souvislosti s jeho hlučínským odchodem se skloňovalo i druholigové Znojmo. „Nějaké náznaky byly, ale nic konkrétního. Se zástupci Znojma jsme se ještě viděli v Karviné, ale nic jsme neřešili," prozradil vysoký obránce. 

 

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode