OKRESNÍ POHÁR 2.KOLO - FC KOZLOVICE : FK STAŘÍČ 1:2 (0:1)

12.02.2024 20:57

NEDĚLE 11.2.2024 18:00

                          ZIMNÍ PŘÍPRAVA 2024 – 2.KOLO OKRESNÍHO POHÁRU
                                   FC KOZLOVICE : FK STAŘÍČ 1:2 (0:1)

Branky:  19. Pešek (Berek)            
       0:1
               68. Matějka (penalta)            1:1
               90. Brzuchanski ( Bolek)        1:2
Rozhodčí: Podařil– Sekula, Pokorný ....
Diváci: 18
Kocián – Jukl, Rusz, Malý, Király  – Brzuchanski, Bolek, Pešek D., Velička, Hradil – Berek M.
Střídali : 46. Hradil – Řezáč    88. Berek - Hromádka
Trenér: Martin Blahuta    
    
           Ve druhém kole poháru jsme narazili na silný tým Kozlovic, které hrají 1.A. třídu a po podzimu jsou na třetím místě s bilancí 13 8 1 4 33:24 23! Naše poslední měření sil s tímto soupeřem je z 18.5. 2019 a to slavně v OP vyhrálo FKS 5:1 …., po nejlepším výkonu za x let! Tým trenéra Blahuty chtěl překvapit v poháru jako 14.8. 2018, kdy si vyšlápl na Brušperk, který hrál v KP a rozdíl byl 3 soutěže, takže diváci pod Okruhlou viděli další slavný zápas naší historie a vítězství  4:1 ….! A naší věrní fans viděli i tentokrát pohárovou senzaci a díky brance z 90 minuty postupujeme do třetího kola po výsledku 1:2. A tam narazíme na Fryčovice, které už byly domluveny na termínu utkání s Kozlovicemi :), ale Kocián a spol. oběma vypálili rybník.
              Hráči Staříče měli do dnešního dne za sebou 8 tréninkových jednotek a dva vítězné zápasy ( Hukvaldy 5:1, Metylovice 2:1), bohužel z vítězné sestavy vypadli Janota (práce), Matula (biatlon), Musálek (zraněn),Kurečka (?) a Slíva (zraněn). A to ještě někteří hráči nenastoupili zcela zdraví i proto realizační tým Blahuta – Baran zvolil defenzivní rozestavení 4 – 5 – 1. Čerstvá oficiálně potvrzená posila z Hnojníku Rusz se postavil netradičně z útoku do obrany a na hrotu se pohyboval talentovaný Michal Berek ..... Nejlepší hráč na hřišti brankář Dan Kocián .... doslova čaroval a v 15 minutě vychytal i kanonýra Matějku. Naší hráči hráli zodpovědně a využívali rychlé brejky, ale i brankář Chlebek ....byl pozorný, ale v 19 minutě po centru Veličky, se prosazuje D.Pešek 0:1. Tak končí i poločas, ale šance byly na obou stranách.
              I ve druhém poločase měly Kozlovice více ze hry a šance střídaly šance, tu největší opět skvěle vychytal Kocián a to proti němu nestál ledajaký hráč, ale bývalý hráč Lipiny Radek Chýlek …., který je v Kozlovicích na zkoušce. Hráčům Staříče docházely síly i proto, že Kozlovice střídaly hokejově v 17 hráčích a věkový průměr je minimálně o 8 let nižší. Možná jediné zaváhání naší obrany, Rusz to hasil faulem a pískala se právem penalta, kterou Matějka bezpečně proměnil 1:1. Jen zázrakem jsme až do poslední minuty drželi remízu a když opět se schylovalo k penaltové loterii, tak střídající Hromádka udělal velkou akci a senzace je dokonána, Brzuchanski 1:2 a v kabině se zpívá vítězný chorál! Nevyhrálo lepší, ale šťastnější mužstvo, ale na to se už historie ptát nebude. Ve frýdecké části poháru už tak zbyly poslední 4 týmy Lískovec – Sedliště a FKS – Fryčovice (los je poslal až do 3.kola).
Martin Blahuta: „Nebude tomu nikdo věřit, ale věřil jsem v postup! K tomu nám hodně pomohl hlavně brankář Kocián, ale všichni si šáhli na dno a POSTUP to je odměna za heroický výkon. Takže s přístupem k dosavadním zápasům v přípravě jsem velice spokojen, ale s tréninkovou účastí i bohužel zápasovou je to podstatně horší! Jsem rád, že už získáváme hráče na přestup ( Slíva, Rusz) a doufám, že v tom budeme pokračovat. Musíme prostě najít alespoň 15 hráčů na které bude spolehnutí!“

FOTOGALERIE Z PŘÍPRAVY ....


 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode