OP 17.KOLO - FK STAŘÍČ : PRŽNO 2:1 (0:1)

25.03.2024 09:18

SOBOTA 23.3. 2024 15:00

                                       OKRESNÍ PŘEBOR 17.KOLO
                                      FK STAŘÍČ : PRŽNO 2:1 (0:1)

Branky:   36. Poruba (penalta)        0:1
               86. Musálek (Matula)        1:1
               90+ 4. Rusz (Musálek)       2:1

Rozhodčí: Podařil – Petroš st., Pokorný
Diváci: 48
Kocián - Jukl, Janota, Malý, Velička – Matula, Musálek, Pešek D, Király – Kurečka, Rusz
Střídání :  52. Velička - Míček       55. Kurečka - O.Kuča        70. Janota - M.Berek
                 75. Király, Matula – Velička, Kurečka    85. O.Kuča – Matula
                 Do hry nezasáhl Hromádka a chyběli: Slíva, Imričko, Řezáč     
Trenér: Martin Blahuta        Vedoucí:Jiří Baran    
                                     V domácím prostředí jsme proti Pržnu potvrdili body z Vojkovic, když branky vstřelili Musálek a Rusz. Vítězná sestava se měnila pouze na jednom postu, kdy Slívu nahradil střelec třetí branky z Vojkovic Király.
                                    Už po minutě hry fatálně chyboval stopér hostů, míče se zmocnil Kurečka, ale brankář Parma ho zřejmě vystrašil, protože tato gólovka brankou nekončí, míč míjí branku o pověstný chloupek. Za hustého deště se hraje vyrovnaný fotbal a do 36 minuty je i skóre utkání vyrovnané 0:0. Jenže nešťastná ruka Veličky v pokutovém území způsobila, že se tři minuty tato situace řešila a dvojice Podařil – Pokorný ji ke spokojenosti hostů vyřešila nařízením penalty. A nastaly další prodlevy s vykonáním penalty, ale Poruba chladnokrevně otevírá skóre utkání 0:1. Přes enormní snahu hráčů FKS o vyrovnání je poločasový stav 0:1.
                                   V průběhu druhého poločasu trenér Blahuta oživil hru trojím střídáním, když na hřiště postupně přišli Míček, Kuča i dorostenec Berek. Ale vyrovnání ne a ne přijít, byť šance Míčka, Kuči i dalších po gólech přímo volaly. Od 80 té minuty jsme prakticky nebránili, do útoku se posunul Musálek a po vystřídání Janoty i stopér Rusz. V 86 minutě jsme konečně vyrovnali, Matula vysunul Musálka a je zaslouženě srovnáno na 1:1. Dál hrajeme na vítězství, ale mohli jsme přijít i o remízu, naštěstí Pržno svůj brejk v nastaveném čase neproměnilo. A přišel famózní závěr, po rohu Musálka v čase 94:18 Rusz hlavou otáčí skóre utkání na 2:1. A po rozehrání sudí Podařil ukončuje zápas, byli jsme v utkání lepším týmem, což potvrdila i lavička hostů, ale hlavně mužstvo FKS ukázalo charakter a vítězství doslova vydřelo! A jedeme do Písku získat třetí vítězství v řadě.
Martin Blahuta: „ No ještě pár takových zápasů a infarkt mě nemine. Hodně mi to připomíná zápas z roku 2019, to jsme taky vyhráli nad Petřvaldem  ....  brankou z úplného závěru a to jsme dokonce otáčeli stav 0:2. Měli jsme dnes sice štěstí, ale to přeje připraveným a my jsme se v zimě připravovali poctivě, někdo víc, někdo někdo míň :) viz.tréninková účast .... . Dnešní menší návštěvu asi ovlivnilo počasí, tak do Písku ať je narvaný autobus našich fandů, kluci si vaši podporu za šest jarních bodů určitě zaslouží!“


FOTOGALERIE Z JARA 2024 ....

 

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode