TIPSPORT LIGA - O UMÍSTĚNÍ ? MFK F-M : ORLOVÁ 1:0 ( 1:0 )

26.01.2013 20:34

 

MFK F-M : ORLOVÁ 1:0 ( 1:0 )
 
Branky : 23. Mozol 1:0
 
1.poločas : Prepsl - Švrček, Coufal, Literák, Žídek - Racko, Wozniak, Mozol     (32.Juříček ), Pešek - Gulajev, Teplý
2.poločas : Prepsl ( 64.Tesarčík ) - Švrček, Coufal,Korneta,Žídek - Pešek,Juříček,Cesnek ,Skotnica - Gulájev,Molnár
 
Poslední utkání TIPSPORT LIGY mělo být utkáním o umístění mezi ligovým Slováckem a našimi borcemi, ale nakonec z různých důvodů se odehrálo opakované utkání mezi třetiligovými Frýdkem a Orlovou ! Od úvodních minut utkání dokazovala parta kolem kapitána Coufala,že bude mít v tomto utkání navrch ! Už v 1.minutě Teplý vysunul do gólovky Peška,ale ten s ní naložil zatím jako vždy : střela míří těsně vedle ! V 5.minutě chybuje golman Orlové Szarowski,ale Gulájev toho nevyužívá ( chybí mu páteční tréninková jednotka,která skončila na nádraží ve Vsetíně :) ) !Ve 14.minutě fotbalová moderna po akci Mozol – Racko – Švrček končí nepřesným centrem železného muže Lipiny Michala Švrčka ! A tak konečně a zaslouženě se modrobílí ujímají vedení ve 22.minutě,kdy se trefuje nejlepší hráč zimní přípravy Venca Mozol – 1:0 ! Frýdek je lepší ve všech směrech, jen v hrubosti kraluje Orlová a bohužel na to doplatil Mozol ošklivým šrámem a je nucen střídat – nahrazuje ho Juříček . Ve 41.minutě se konečně prosazuje i jeden z útočníku Jakub Teplý,ale jeho střela končí těsně vedle a poločas tak končí 1:0 !
Druhý poločas se mohlo řešit jen výše skóre,ale naše koncovka je bohužel žalostná ! A to ještě mohli „ubrečení“hráči Orlové vyrovnat,ale Ondra Prepsl vytáhl v 60.minutě fantastický zákrok,po kterém přepustil své místo Tesarčíkovi ( Jirka Hlaváč „kucká“)! A začíná série tyček a břeven v podání našeho celku : 70.minuta Švrčkův trestňák olizuje tyč,o 2 minuty později po centru Peška trefuje Molnár hlavou břevno,76.minuta Juříček po akci Molnára znova tyč a 89.minuta Gulájev- po třetí zvoní tyč bývalého brankáře Lískovce Rohela ! Naše obrana, ve které znova dominoval Žídek dovolila soupeři jen náznaky šancí,ale střely Václavka a Hanuse končily vždy vedle. Naše vítězství je velice hubené a tak Tipsport ligu končíme na neznámém pořadí :) !
Milan Duhan ( loňký rozhovor z průběhu zimní přípravy .... ) :" Dobré utkání,které kazí pouze kaňka v podobě zranění Vency Mozola ! "
Martin Blahuta : „ Pořád se musíme jen opakovat,v poli hrajeme výborně,obrana i díky Žídkovi je nepropustná,v záloze vyniká Mozol,ale bota nás tlačí hlavně v útoku ! To co my nedáme je neuvěřitelné a trefit během druhého poločasu 3x tyč a jednou břevno se taky jen tak nevidí ! Teď nás čekají v týdnu 3 utkání ( Opava,Valašské Meziříčí,Havířov .... ) tak snad se ta koncovka už bude zlepšovat,ale herně to nevypadá opravdu špatně !"
 
Rozhovor s bývalým kapitánem Zdeňkem Staňkem : ....    GRATULACE JIRKOVI PROKEŠOVI ....
Rozhovor s Janem Žídkem : ....
Ještě o zimním soustředění : ....
Dnešní výsledky Tipsport ligy : ....
Kompletní výsledky Tipsport ligy : ....
A finále Slavie : Olomouc na ČT sport : ....
O našem konkurentu z MSFL - Rozhovor s Karlem Kulou : ....
Fotbalové weby :) : ....
A nezapomeňte na ON-LINE ROZHOVOR S RADKEM COUFALEM - ÚTERÝ 29.1. 19:00 ....
 

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode