OKRESNÍ POHÁR 1.KOLO - METYLOVICE : FK STAŘÍČ 1:2 (0:1)

05.02.2024 08:50

NEDĚLE 4.2. 2024 18:00

                       ZIMNÍ PŘÍPRAVA 2024 – 1.KOLO OKRESNÍHO POHÁRU
                                   METYLOVICE : FK STAŘÍČ 1:2 (0:1)
Branky:   32. Slíva (sam. akce)            0:1
               54. Brož 
                              1:1
               86. Velička (penalta)            2:1
               
Rozhodčí: Sekula – Tvarůžka, Němec
Diváci: 38
Kocián – Jukl, Janota, Malý, Velička  –  Matula, Musálek, Slíva, Pešek D. – Rusz, Kurečka
Připraveni: nikdo !!!!!!!! – 8 omluvenek, někteří bez omluvy ….
Trenér: Martin Blahuta    
    
               Druhé vítězství v přípravě je o to cennější, že to byl zápas okresního poháru a můžeme se tak radovat z postupu do druhého kola, kde nás čeká tým Kozlovic, který hraje 1.A. třídu a na náš poslední vzájemný souboj se nedá zapomenout ( FKS : Kozlovice 5:1 ….)!
                  Do utkání jsme vstoupili aktivně a už do 12 minuty jsme měli tři velké šance ( 2x Kurečka) a jednu miliónovou Pešek. Skóre utkání se však měnilo až ve 32 minutě, kdy možná nová akvizice Lukáš Slíva se trefil báječně 0:1. Původní plán, že v poločase, bude trenér Blahuta měnit téměř celou sestavu se nenaplnil, náhradníci prostě nebyli!
                  Druhý poločas byl jasně v režii Metylovic a ti zaslouženě po opakovaném trestném kopu Brožem v 54 minutě srovnali na 1:1. V 68 minutě jsme vsítili druhou branku v utkání, ale AR2 Petr Němec měl zvednutý praporek (protože je z Metylovic :) ?). O dvě minuty později se ocitl v další gólovce Slíva, ale stav 1:1 trvá. Když už vše směřovalo k penaltovému rozstřelu (v  pondělním tréninku jsme se tomu věnovali a až na kapitána byli všichni stoprocentní :)) vřítil se do šestnáctky rychlonohý Matula a pískala se právem penalta, tu bezpečně proměnil v 86 minutě zkušený a poctivý v přípravě Petr Velička 1:2. Na vyrovnání měli svěřenci trenéra Garby už málo času a zkušený tým FKS si postup pohlídal. Dravé mládí tak podlehlo staříkům ze Staříče a komentář jenoho z metylovických hráčů to dokazuje: „kur… my prohrajeme s dědkama!“ Začátek přípravy nám tedy vyšel výsledkově skvěle, po podzimních výsledcích (Hukvaldy 0:8 a Metylovice 0:4) máme dvě vítězství 5:1 a 2:1 a hlavně za 180 minut jsme pouze 2x inkasovali! Teď naší defenzivu prověří Kozlovice, které vyhráli 4:1 s Nošovicemi.
Martin Blahuta: „Náš boj s hráčským nezájmem pokračuje, dnes jsme nezopakovali výkon z minulého zápasu, ale postup do druhého kola je cenný a kluci, kteří zápas odmakali, si zaslouží velkou pochvalu! Bojujeme dál! “

 

 

 

 

 


    


 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode