10.KOLO - FK STAŘÍČ : VĚŘŇOVICE 1:2 (1:1)

16.10.2021 21:55

SOBOTA 16.10. 2021 14:30

                         10.KOLO - 2021/22 – 1.B.skupina C
                           FK STAŘÍČ : VĚŘŇOVICE 1:2 (1:1)

Branky: 20. Čopík                        0:1
             40. Kaulinec (Matula)     1:1
             55. Koník                       1:2
Rozhodčí:  Chýlek – Bartoš, Šašinka
Diváci : 78 z toho 20 fandů hostů
        
Smetana – Király, Jukl, Kocián, Vokoun  –  Kolář, Vandas, Musálek, Trčka – Matula, Kaulinec
Připraveni: Baszczyňski - Hromádka, P.Klečka, P.Klečka, Quitt, Jirát, Míček
Střídání : 64.Trčka – Míček        70. Matula - Quitt    
                78. Vandas, Kolář – Petr Klečka, Jirát
Trenér : Martin Blahuta

                Zase problémy se sestavou, vypadli Malý s Míčkem, a tak trenér Blahuta zařadil do sestavy nadějného dorostence Jirku Vokouna. Soupeř přistoupil k zápasu velice zodpovědně a pod Okruhlou se hráči Věřňovic objevili už téměř dvě hodiny před zápasem. Se soupeřem jsme měli dvě remízové zkušenosti ( pohár v sezóně 2017/18 …. a 2019/20 …. ) a tak náš tým chtěl bodovat i v tomto zápase, přestože Věřňovice byli před zápasem druzí.          

              Začali jsme střelou Királyho už ve třetí minutě, ale to bylo na dlouho z obou stran všechno. Věřňovice se k první brance dostaly jak jinak než ze „standartky“, na dobře zahraný roh si naskočil Čopík a stav utkání je ve 20.minutě 0:1. Ve 33.minutě nás fantasticky podržel brankář Smetana a ve 40.minutě jsme udeřili, Matula ustál dva fauly za sebou, předložil míč Kaulincovi a ten šajtlí srovnává na poločasových 1:1.

            I druhý poločas jsme začali lépe, Trčka ale ani ve 46 a 47 minutě brankáře Vykydala nepřekonal.  A v 55.minutě přišla snad první podzimní slabá chvilka brankáře Smetany, neudržel jednoduchou střelu hostů a na následnou dorážku Koníka už nestačil, hosté před početnou skupinou svých fandů tak vedou 1:2. Svou chybu po té „Koty“ několikrát napravil a udržoval nás stále ve hře. K remízovému stavu jsme měli nejblíže v 72 minutě, to střídající Quitt a Míček, připravili šanci pro Kaulince, ale vyrovnat se nám nepodařilo. V závěru už nám došly síly a na větší tlak jsme se už nezmohli. Z dvou domácích zápasů se špičkou 1.B. třídy tak máme 0 bodů.

Martin Blahuta : „Z posledních pěti kol jsme uhráli pouze jeden od a to v Oldřichovicích. A to si nemyslím, že jsme tak špatní. Dokonce jsme ustálili sestavu, jenomže..... , ale to si necháme v kabině. Dnes to byl vyloženě remízový zápas, ale náš golman udělal snad první chybu na podzim a ta nás stála bod. V tabulce pravdy jsme na - 10 a pokud teď nevyhrajeme v Bašce tak už bude situace kritická. Radost mám z výkonu 17 letého dorostence Jirky Vokoun, z 12 té branky L. Kaulince, ale z bodového zisku jsem zoufalý.”

 



 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode