24.KOLO 1.B."C" - HNOJNÍK : VĚŘŇOVICE 3:3 (1:2)

06.06.2023 14:22

SOBOTA 3.6. 2023 17:00

                                        24.KOLO - 1.B.“C“
                              HNOJNÍK : VĚŘŇOVICE 3:3 (1:2)

Branky:  
12. Kubiš                             0:1
               17. Vlček
                            0:2
               27. Zábelka (odrařený míč) 1:2
               71. Čerešňa
                        1:3
               77. Maceček (Zábelka)        2:3
               90. Brzuchanski (Bolek)      3:3
Rozhodčí: Mitura -  Stankov, Krpel
Diváci: 78
Klus – T.Jantoš, Kozel, Glac, Hradil – Brzuchanski, Bolek, Rusnok, Rakus – Zábelka, Probosz
Střídání:  57.  T.Jantoš st. - Maceček    
Trenér: Martin Blahuta    
                                              Po ostudné porážce v Petřvaldu v poměru 0:7 .... jsme v domácím loučení se sezónou 2022/23 přivítali nejžhavějšího adepta na postup Věřňovice. Vítězstvím bychom si zajistili prvenství v tabulce DOMA, ale po remíze 3:3 už první nebudeme.
                                              Utkání jsme ve velice oslabené sestavě začali aktivně a v jedenácté minutě jsme mohli kopat po faulu na Zábelku penaltu, ale rozhočí Mitura to viděl jinak. A o minutu později už syn trenéra Kubiše, Jakub otevírá skóre utkání 0:1, bohužel Kubiš trestá chybu zkušeného Kozla! Když v 17 minutě zvyšuje střelou z hranice „16“ Vlček na 0:2, zdá se, že se bude opakovat debakl z Petřvaldu. Opak byl pravdou, Hnojník Zábelkou střílí kontaktní branku na 1:2, to běží dvacátá sedmá minuta velice kvalitního utkání. Do poločasu už branka nepadla, ale diváci obou táborů, (Věřňovice měly v hledišti převahu) vyprovázeli hráče do kabin potleskem.
    Trenér Blahuta váhal se střídáním později příchozího Macečka, protože Bolka trápila achilovka a další hráč na lavičce Příborský nemohl zasáhnout do hry, jelikož už v Petřvaldu pro zranění střídal. Bolek se „kousnul“ a utkání dohrál, takže místo dobře hrajícího obránce Jantoše šel na plac kanonýr Maceček. V 71 minutě soupeř v ofsajdové pozici (?) skóroval Čerešňou na 1:3 a zdálo se, že je rozhodnuto. Ovšem co potom předvedli hráči Hnojníka, bylo obdivuhodné. V 77 minutě kontaktní branku dává po přihrávce Zábelky Maceček, hostující hráči reklamují ofsajd, ovšem féroví fans Věřňovic se ztotožňují s AR2 Krplem, jehož praporek zůstává dole. Domácí fandové ženou svůj tým k vyrovnání a v 90 minutě srovnává zaslouženě Brzuchanski po přihrávce Bolka na konečných 3:3! Věřňovice touto brankou možná přicházejí o postup do 1.A. třídy. To co se nám nepovedlo doma v loňské sezóně (porážka 2:3 …. v prvním zápase pod trenérem Blahutou) a na podzim 1:2 …. se tak překvapivě děje až teď. Doma je tým Hnojníka prostě silný, horší je to už venku, ale i to se může v Oldřichovicích a Bašce změnit.
Martin Blahuta: „Tentokrát jsem neměl potíže se sestavou, kdo přišel, ten hrál. A všichni moc dobře, sice začátek utkání vypadal na pokračování Petřvaldu, ale za další průběh utkání zaslouží celý tým pochvalu, zvlášť za stavu 1:3 to byl heroický výkon. Před utkáním jsme si řekli, že musíme závěr soutěže dohrát se ctí, to se nám dnes opravdu povedlo a budeme v tom chtít pokračovat!“

FOTOGALERIE JARO 2023 .... ARCHIV ....




 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode