26.KOLO 1.B. "C" - BAŠKA : HNOJNÍK 3:1 (2:0)

19.06.2023 11:38

SOBOTA 17.6. 2023 15:00

                                     26.KOLO - 1.B.“C“
                             BAŠKA : HNOJNÍK 3:1 (2:0)

Branky:    13. Šnyta
                            1:0
               20. Kocúr
                            2:0
               46. Šnyta
                            3:0
               61. Zábelka (Rusnok)         3:1
Rozhodčí: Moravec -  Kolečkář, Galvas
Diváci: 68
Klus – Brzuchanski, Kozel, Hradil, T.Jantoš st. –Bolek, Bauman, Rusnok, Příborský – Probosz, Zábelka
Střídání:  46. T.Jantoš – Moškoř    70. Probosz – T.Jantoš ml.    
Trenér: Martin Blahuta    
                              Po vítězství nad Lískovcem 5:2 …. ve 22 kole, kdy Hnojníku patřila pátá příčka 1.B.třídy skupiny C, přišel herní i výsledkový pád i porážkou v Petřvaldu 7:0. Tuto krizi jsme nepřekonali ani v Bašce a po zasloužené porážce 3:1, už s velmi nízkým počtem hráčů obsazujeme deváté místo (?).
                             Nejlepší mužstvo jara Baška začala velkým náporem a už do osmé minuty měla tři střelecké pokusy, z toho dvě Kocúr nejlepší střelec této soutěže. Už ve 13 minutě po zbytečné ztrátě na půlící čáře, přišel smrtící brejk a Baška vede 1:0 po brance Šnyty. Obdobná situace přichází ve dvacáté minutě, to trestá naši chybu už na soupeřově polovině ex palkovický  Kocúr 2:0. Ve 32 minutě mohlo být sníženo Brzuchanskim, ale branka byla dosažena z ofsajdu. Těsně před pauzou mohl dát gól do šatny opět Brzuchanski po akci Zábelky, ale těsně míjí branku bašťanské dvojky Kimla. A tak stejně jako v Oldřichovicích před týdnem prohráváme v poločase 2:0.
                           Myslíme v kabině na zvrat, ale už po padesáti sekundách to je 3:0 a bylo prakticky po zápase. V 61 minutě ještě svitla naděje, to Zábelka snižuje chytrou brankou na 3:1. V 70 minutě se zranil Probosz (v zápise není uvedeno), kterého nahradil mladíček Jantoš a ten hned připravil šanci pro Zábelku, ale ten svou šanci nevyužil. Když ani skvělý exekutor trestných kopů Bolek nevyužil v zápase ze tří pokusů z ideálních pozic možnost skórovat tak už se čekalo z obou stran jen na konečný hvizd výborně pískajícího rozhodčího Moravce.Byl to poslední zápas trenéra Blahuty ...., kterého nahradí Aleš Klus ….!
Martin Blahuta: „Závěr sezóny už jsme dohrávali prakticky bez tréninku, s řadou zranění a bylo umění vůbec sehnat alespoň někoho na lavičku. Dnes těsně před zápasem se omluvili Maceček a Glac a tak jsme museli improvizovat. Během jara se mi ztrácela radost z fotbalu a tak jsem se rozhodl po 18 letech trénování skončit. Výsledek dnešního utkání i celkové umístění Hnojníku v této sezóně mě mrzí, ale víc celkové dění ve vesnickém fotbalu a mám pocit, že se to už těžko bude zlepšovat. Ale rád bych se mýlil.“

FOTOGALERIE JARO 2023 .... ARCHIV ....


 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode