20.KOLO KOZLOVICE : PALKOVICE 5:1 ( 3:1 )

07.05.2012 18:36

6.května 2012 16:30

 

KOZLOVICE : PALKOVICE 5:1 ( 3:1 )

Branky :     9.  Vyvial              1:0

                 24. Krpec               2:0

                 33. vlastní             2:1

                 40. Bednář             3:1

                 57.                        4:1

                 64.                        5:1

Huška – Galásek,R.Merta,Závodný,Honěk ( 57.L.Vyvial ) – T.Vyvial ( 57.Slípek ),Kusý,Lesniák,Brantal – Habrnal ( 57.Poledník ),Huška   trenér : M.Blahuta

 

                Pocit  zmaru,bezradnosti,beznaděje,deprese zažívají PALKOVICE po celou sezónu 2011/12 a ne jinak tomu bylo i v nedělním utkání v Kozlovicích ! Domácí poprvé v této sezóně nastoupili do utkání jako 2.celek OP, ale už zase 6 kol před koncem jsou zaslouženě v čele ! Palkovice nastoupily do tohoto utkání značně oslabeny, chyběli zranění Blahuta,J.Merta,Guzsi, Skurka a …. Musil se Smolíkem ! Ztráty na naší straně byly až příliš znát  a Kozlovice toho dokázaly po zbytečné ztrátě na půlící čáře využít už v 9. minutě Vyvialem  – 1:0 ! Ve 24. minutě opět jako v Neborech fauluje v „ 16“ Honěk a penaltu bezpečně proměňuje Krpec ! Přestože je kvalita na domácí straně znát, Kusý trefuje břevno ! Po dobře zahraném rohu Lesniáka si Kozlovice dávají vlastní branku a naše naděje znova žije ! Jenže běží 40 minuta a Kozlovice Bednářem zvyšují na 3:1, co brance předcházelo vidělo asi 150 diváků i domácí trenér Tichavský ( údajně oslavil 45 narozeniny – blahopřejeme ! ), ale rozhodčí Patiorek ne ( jasná ruka ! ) ! Těsně před přestávkou nás opět do hry mohl dostat Habrnal,ale brankář Škarabela byl proti ! Do 2. poločasu vstupujeme aktivně, ve 48 minutě Lesniák z trestňáku trefuje skvěle, ale brankář Škarabela je úžasný ! V 51 minutě selhává v koncovce Habrnal . Kontaktní branka visí na vlásku, ale 57 minuta prakticky ukončuje zápas – 4:1 ! V 58 minutě trenér Blahuta provádí netradiční  troj – střídání, z placu ( ve špatném stavu ! ) se poroučí : Honěk,T.Vyvial,Ha brnal a jsou nahrazeni : L.Vyvialem,Slípkem a Poledníkem a výsledek:  v 64 minutě už je to 5:1 a tak končí i celé utkání, byť znova Lesniák z trestného kopu a Poledník nechávají vyniknout nejlepšího hráče na hřišti – Pavla Škarabelu ! Čtvrtá porážka v řadě je už pro ZATÍM SVĚŘENCE TRENÉRA BLAHUTY na pováženou !

Martin Blahuta :  „Dali jsme v utkání jednu šťastnou branku a vypracovali jsme si u kvalitního soupeře 5 dobrých příležitostí, ale golman Škarabela nás vychytal a Kozlovice naše chyby trestaly ! Jedinou omluvou pro naše střelce je, že se sice v přípravě střelbě věnujeme, ale střílíme na prázdnou branku ( Smolík v březnu a dubnu 1 trénink a Huška 0 ! ). Do sestupové matematiky se nebudu pouštět, teď nás čekají Václavovice  a ty musíme bezpodmínečně porazit ! Kozlovicím blahopřeji k vítězství, které bylo tentokrát  naprosto zasloužené, troufám si říct , že Kozlovicím už mohu pogratulovat i k postupu do 1.B třídy - zaslouží si ho !

 

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode