5.KOLO FNL MFK F-M : FK KOLÍN 1:0 ( 1:0 )

31.08.2014 19:26

SOBOTA 30.8.2014 17:00

MFK Frýdek-Místek:FK KOLÍN 1:0 (1:0)
VIDEO ....
DĚKOVAČKA S FANOUŠKY ....
Z VÍTĚZNÉ KABINY ....
 
Branka: 41. Uškovič ( Uvíra ) 1:0
Rozhodčí: Jech – Kotalík, Černý
ŽK: Ilko – Pechatý, Kratochvíl, Biško
Diváci: 1523.
MFK F-M : Mihalek – Ilko, Literák, Uvíra, Švrček – Žídek - Talián, Mozol, Pribula (46. Zapalač) – Matúš (84. Gavlák), Uškovič (66. Halaška). Trenér: Vladimír Goffa.
 
Kolín: Pechatý – Klimpl, Biško, Kratochvíl, Hurka – Bláha (75. Kalaš), Jelínek, Kučera, Jurečka (53. Klapka) – Svátek (53. Jukl), Macháček. Trenér: Pavel Matějka.
 
          Body z Vlašimi se doma potvrdily,ale ………! Téměř vítězná sestava z minulého zápasu ( jen Silveiru nahradil Švrček ) se do nováčka FNL zakousla od úvodních minut. V 7.minutě Talián svým centrem našel Uškoviče,ten však mířil hlavou mimo Pechatého bránu.I v 9.minutě Taliián vybídl ke skórování druhého „hroťáka“Matúše ,ten sice už bránu trefil,ale kolínský brankář byl připraven.Sympaticky hrající hosté se do šance dostali v 10.minutě,ale rychlý brejk zakončil 20-ti letý Blaha ranou vedle. V 11.minutě dobře zahraný roh Kratochvíla umístil bývalý ligový hráč Svátek hlavou těsně vedle branky Mihalka. V 18.minutě našel aktivní Švrček nadvakrát hlavu Matúše,ale bohužel pro bílé z toho zase nic nebylo.Ve 24.minutě už mohlo být na prořídlých tribunách veselo,jenže spolupráce Ilko – Matúš – a zakončující Pribula skončila na tyči ! Ve 26.minutě další centr Švrčka doletěl k Pribulovi,ale ani bývalý prešovský kanonýr Pechatého nepřekonává ! V téže minutě „maďar“ Mozol ( v týdnu byl na zkoušce v Kecskéméti ) střílí z dobré pozice metr mimo tyče.Další střelecký pokus Pribuly ze 29.minuty končí opět v rukavicích Pechatého.Ve 35.minutě roh Mozola prodlužuje Žídek na Uškoviče, ten je při střele faulován brankářem Pechatým . Kolínský golman vidí z  rukou rozhodčího Jecha ŽK  , ale to je pro hosty jediný trest – podivně posouzená situace !Tradiční domácí poločasový stav 1:0 v této sezóně se naplnil ve 41.minutě ! Uvíra vyvezl z vlastní poloviny míč ,poslal kolmou přihrávku, kterou geniálně pustil Matúš pro Uškovice a ten se nemýlil 1:0 !
       V poločase vystřídal zraněného Pribulu Zapalač. Ve 49.minutě musel Mihalik řešit nepříjemný závar před naší branou,naštěstí se hosté nedokázali prosadit .O minutu později brankář Mihalek dlouhým nákopem našel Matúše,ten prodloužil na Uškoviče,ale ten střílí slabě a nepřesně.A další střelu mimo tyče má na svědomí Mozol.V 61.minutě všem 1523 fandům zatrnulo,Kučera však zaváhání Zapalače a Ilka nepotrestal. I v 62.minutě měli hosté šanci na vyrovnání,ale mladíček Blaha se svou šancí naložil špatně. Naši hráči se snažili o pojištění hubeného náskoku,nejblíže k tomu měl však stoper Biško,který si málem srazil do vlasní brány prudký centr Mozola.V 68.minutě střílí Mozol z dálky nepřesně, škoda že si náš dirigent nevšiml zcela volného Taliána. V 73.minutě Stovky bouří ,jasnější penaltový zákrok už se tady dlouho neuvidí,jenže sudí Jech .... ( jak pan Jech zařízl Znojmo .... )při evidentním stažení Matúše rozpažil ! V 80.minutě ještě Ilko nachází střídajícího Halašku,který ovšem nepotvrzuje pověst kanonýrka a hlavou jen trefuje střed brány. Lipina si už taktickou hrou vítězství pohlídala,připisuje si už sedmý bod do tabulky a začíná šplhat v pořadí týmů FNL výš a výš ! V příštím kole zajíždíme do Pardubic,ale to bude až po pohárové bitvě s Baníkem Ostrava !
 
Vladimír Goffa : video rozhovor zde ....
Martin Blahuta: „ Získali jsme tři veledůležité body ! Jak ? Na to se historie ptát nebude ! Musíme znovu přilákat diváky do ochozů lepším fotbalem,dnes to nebylo to co je v silách tohoto týmu . Ale znova opakuji, co jsme měli z toho,že jsme sehráli s Táborskem lepší partii než dnes !
 
Z webu Deníku ....    z webu. FNL ....   z webu. Kolína .... 
Fotogalerie + videa ....  Fotogalerie 2 ....  z TV POLAR o FNL ( od 5.minuty ) ....
Souhrn 5.kola .... a taky zde ....
Rozhovory : Maroš Klimpl ( FK Kolím ) .... Martin Uvíra .... Vladimír Goffa ....
 
Blahuta Martin
Coufal Radek
Durica Martin
Duriska Lukas
Gavlak Tomas
Goffa Vladimir
Hykel Tomas
Ilko Pavol
Krabec Ladislav
Literak Petr
Matus Martin
Mihalek Matej
Mozol Vaclav
Orel Karel
Prepsl Ondrej
Pribula Martin
Silveira Thiago
Soukup Petr
Svrcek Michal
Talian Erik
Uskovic Dusan
Uvira Martin
Vasenda Dalibor
Vojvodik Frantisek
Zapalac Petr
Zidek Jan
 
       
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode