1.KOLO - VENDRYNĚ : FK STAŘÍČ 8:3 (2:0)

17.08.2020 12:48

SOBOTA 15.8. 2020 17:00

                    1.B. TŘÍDA SKUPINA C  2020/21 – 1.KOLO
                             VENDRYNĚ : FK STAŘÍČ 8:3 (2:0)

Branky:   1.7.                                           2:0
                 50. Kaulinec (odražený míč)    2:1
                 56.                                           3:1
                 57. Kaulinec (Míček)                3:2
                 73.78.84.                                  6:2
                 86. Musálek ( Kolář)                  6:3
                 88.89.                                       8:3            
    
Rozhodčí:  Chýlek – O.Boráň, Šigut
Diváci : 128
        
Kocián – Musálek, Malý, Kocich, Burda ( 80.Burda) - Míček, Sluštík (78.Kolář) , Vandas, Trčka  – Matula, Kaulinec
Trenér : Martin Blahuta
     
              Od posledního mistrovského utkání ( 2.11. 2019 – Petřvald ….)     uběhlo 9 měsíců a 13 dnů, které vyplnila zimní příprava na neuskutečněné jaro ...., zápasy v koronavirové pauze a letní příprava ..... Letní přípravu .... na tento ročník jsme zahájili 10.7. Během přípravy tým absolvoval 9 tréninkových jednotek a 6 utkání ...., nejlepší účast měli brankář Kocián ( přestup z Metylovic) a mladíci ze skončeného dorostu Mudra a Míček. Tým se příliš nezměnil a přistup k fotbalu je taky bohužel stejný, a to ne moc dobrý.
               K mistrovskému utkání jsme odjeli pouze se 13 hráči, Vendryně slavila 115 let TJ v obci a domácí hráči začali oslavu skvěle, 29.sekunda 1:0. Sedmá minuta 2:0 a schylovalo se k debaklu, který byl do poločasu pozastaven i díky několika dobrým zákrokům našeho brankáře Kociána. Naše akce , kterých bylo jako šafránu tahal především Martin Míček,ale do gólové šance jsme se nedostali a tak poločas končí vedením Vendryně 2:0.
             Už do poločasu jsme měnili posty a v poločasové přestávce to pokračovalo a výsledek byl kontaktní gól Kaulince v 50.minutě  2:1!Naděje na zvrat žila pouze 6 minut, v 56.minutě asistoval u branky Vendryně rozhodčí Chýlek, zapískal nefaul Kocicha,domácí rychle rozehráli  a skóre je 3:1, marné byly údivy hráčů a protesty trenéra nad rozhodnutím hlavního arbitra. Ale rychlá odpověď po ose Míček – Kaulinec přišla už po minutě. V 57.minutě tak  svítí na tabuli stav 3:2. A mohlo být i lépe, ale Kaulincova střela v 60.minutě, jen těsně minula cíl.V 73.minutě inkasujeme čtvrtou branku, otevíráme hru, snažíme se o zvrat, ale výsledek je bohužel katastrofický, od 77.minuty inkasujeme ještě čtyřikrát a debakl 8:3 je dokonán, poslední naší  branku vstřelil Musálek. Snad naši fandové nás nezatratí a příjdou nás v sobotu 22.8. v 15:00 povzbudit v zápase s Lokomotivou Perovice B ( PODZIM 2019 ....) podpořit a hráči dají co nejrychleji zapomenout na tento neomluvitelný zkrat.
Martin Blahuta: „Těžko se hodnotí zápas, který se takhle vyvíjel, prohrávat v 7. minutě 2:0, je prostě složité. Nemyslím si, že jsme takticky na zápas nebyli připraveni, dokonce jsem za stavu 2:1 a 3:2 věřil v obrat, taky si nemyslím, že bychom se o výsledek nervali, ale kvalita byla prostě na straně Vendryně. Dostávali jsme až příliš jednoduché branky a závěrečná hra vabank se bohužel nevyplatila. Máme úzký kádr, ze kterého na některé hráče bohužel není spolehnutí, výpomoc z dorostu už nepřijde a tak pokud chceme hrát v B třídě důstojnou roli, musíme sehnat ještě nějakého hráče typu Radima Wozniaka ( hrál s námi na Stovkách), který by mužstvo táhl, ale třeba už tým potáhne dnes chybějící Jukl a konečně začnou Strakoš, Krpec a na fotbal nezanevřou Michna, Végh, začneme trénovat a navážeme na výsledky z podzimu 2019! Takže fandové omluva za výsledek a předvedenou hru, jedeme dál“
    

                                                   OKO DIVÁKA - ZDENĚK MUDRA

Co napsat abych nikoho neurazil? Tohle to byl výsledek letní přípravy? Nebo sabotáž Staříčského fotbalu? Sešlo se 11 nekopů pod zoufalým trenérem. Obrana od prvních sekund nevěděla co má hrát. Přihrát si míč? zázrak. Mládenci, že Vám není hanba. To co jste předvedli jsem ještě neviděl. Ale na druhou stranu, tady je vidět výsledek, jaký vlastně máte vůbec vztah k fotbalu. Hráči se musí prosit o účast na utkání . Jediní 2 hráči snesou kritiku za bojovnost. Martin Míček a Brankář, který ještě minimálně 5 branek chytil. To co jste předvedli, byl opravdu fotbalový hnus, který jste předváděli . Klidně si tady na mou kritiku napište co chcete, ale děti v přípravce si přihrají i 2 x míč a poznají barvu dresů, to u Vás nebylo vidět. Váš výkon nebyl ani na pralesní ligu. Martine, i ty se nad sebou zamysli, když hráči jdou na hrací plochu, tak by měli vědět co a kde mají hrát. Byl to prostě chaos.
Zdena
PS : možná Ti usnadním hodnocení utkání  

NAŠTVANÝ FANS - Rezignuj !! Bude to pro všechny lepší

REAKCE TRENÉRA NAD OKEM DIVÁKŮ

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode