19.KOLO FC HLUČÍN : MFK F-M 2:1 ( 2:0 )

21.04.2013 09:29

Sobota 20.4. 2013 16:00

 

 
HLUČÍN : MFK F-M 2:1 (2:0)
video rozhovor s trenéry ....
Branky:  4. Heinik                  1:0
            12. Hanus                   2:0
            49. Žídek ( Mozol )      2:1  
 
Rozhodčí: Hájek – Kůrka, Santarius.
ŽK: Bogdaň, Heinik, Štefek – Wozniak
Diváci: 432
Hlučín: Šteingier – Štefek, Čelůstka, Heinik, J. Barcal – Bogdaň (72. Skřehot) – Lukáš (61. Schaffartzik), Dostál, Mucha (82. Ptáček) – Hanus – Badalyan. Trenér Pavel Hajný
 
Frýdek-Místek: Prepsl – M. Švrček, R. Coufal, Literák, J. Žídek – Talián (35. Bačík), Mozol, Wozniak (57. Cesnek), Ceplák – Gulajev (65. Skotnica), Teplý. Trenér Milan Duhan
 
I do třetího jarního kola nasadil trenér Duhan stéjnou sestavu i po třetí padla branka už v úvodu utkání ( v čase 3:30 ),ale bohužel tentokrát do naší sítě a autorem branky byl Heinik – 1:0 ! A aby toho nebylo málo pro naší družinu tak už ve 12 minutě to je nečekaných 2:0,když se důrazem v „16“ prosadil kapitán Hlučína Hanus . A mohlo být ještě hůř, v 16.minutě chyboval Coufal,ale výborně hrající Badalyan netrestal .Badalyan dál dělal našim zadákům obrovské problémy a ve 28.minutě se z další své šance neprosadil.O minutu později se opět mohlo měnit skóre,ale Hanus se tentokrát v pokutovém území neprosadil ! Ve 35.minutě střídá zraněného Taliána Bačík a zkoušíme hru na 3 útočníky,ale do dvou tutovek  se dostáváme až v závěru poločasu,nejdříve únik Švrčka netrestá hlavou Ceplák a Teplý odmítá kontaktní gól do šatny – to by se mělo dávat ! 
Úvod druhého poločasu nám vyšel skvěle : po čtyřech minutách dáva kontaktní gól hlavou Žídek po skvělém centru Mozola – 1:2 ! Začíná velký nápor modrobílých,ale to co zase nedali v 56.minutě postupně Mozol,Ceplák a Teplý se jen tak nevidí ! V 58.minutě se v dobré příležitosti objevuje Coufal,ale jeho hlavička míří nad svatyni Hlučína. Naší hru oživujeme dvojím střídáním, přicházejí Cesnek a Skotnica . Domácí jsou pod velkým tlakem a podnikají pouze bréjky,ale ty jsou  nebezpečné,ale naštěstí Badalyan ( nejlepší hráč na hřišti ) a Mucha je nedotahují do úspěšného konce . Vyrovnání měl na hlavě bývalý hráč Hlučína Skotnica,ale jeho hlavička nepochopitelně končí nad brankou ! Vyhecované utkání tak končí vítězstvím Hlučína 2:1 a radost z vítězství mají určitě i někde jinde než jenom v Hlučíně !
 
Milan Duhan :“ Totálně jsme zaspali úvod utkání a přes enormní snahu už jsme porážku neodvrátili i když šancí jsme měli dostatek,ale opět nás zradila koncovka „ !
 
JAK UTKÁNÍ VIDĚL WEB. FANOUŠKŮ :
 Au, to byla facka, která bolela a ještě dlouho bolet bude! Domácí, hrající po zbytek sezóny pouze pro čest a slávu, vletěli do derby utkání řádně nažhaveni a svou bojovností v prvním poločase Lipinu naprosto zastínili. Domácí touha zlomit sérii čtyř porážek v řadě se v tomto utkání ukázala jako mnohem silnější než touha v příští sezóně dlouze cestovat k druholigovým zápasům na západ Čech. Odhodlání hlučínských fotbalistů získat v tomto zápase tři body bylo záhy odměněno dvoubrankovým vedením. Zejména ve druhém poločase se Lipina zlepšila a nejméně dvakrát byla blízko vyrovnání. Na to se ale historie opravdu ptát nebude.
 
Před utkáním : ....                                    Tiskovka před utkáním : ....
Z webu Hlučína : ....                                  Rozhovor se Zdeňkem Skotnicou : ....
Jak to viděl opavský Deník : ....                 Fotogalerie : .... a ještě z předzápasového tréninku ....
Výsledkový servis 19.kola ....                     Rozhovor s Martinem Bačíkem ....
 
     
             Delegátem utkání byl Bohuslav Legierský  ( na snímku ) - rozhovor z webu ....
               Fanoušci moc radosti v Hlučíně neměli ! Mohou se vyjádřit k utkání zde ....
 

 

                                                                                      
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode