24.KOLO MFK F-M : ORLOVÁ 2:1 ( 0:0 )

15.05.2013 22:37

STŘEDA 15.5.2013 17:00

 

MFK FRÝDEK-MÍSTEK : ORLOVÁ 2:1 ( 0:0 )
VIDEO ....
 
Branky: 55. Gulajev ( Švrček )       1:0
              61. Hanus ( trestný kop )  1:1
              89. Gulajev ( Žídek )        2:1
 
 
Prepsl – Literák,Korneta,Coufal,Žídek – Švrček,Talián ( 62.Pešek ),Mozol, Ceplák ( 81.Prokeš ) – Teplý ( 76. Skotnica ),Gulajev 
 
Zasloužené vítězství proti jen bránícímu soupeři,potvrzení druhého místa a stíhací jízda na vedoucí Třinec pokračuje ! Po galakoncertu se Zlínem B přišla těžká řehole,která byla ZASLOUŽENĚ oceněna vítěznou brankou spasitele Gulajeva v 89.minutě !
Trenér Duhan po vítězství se Zlinem B krotil u hráčů emoce,nadšení a euforii a varoval,že utkání bude velice těžké a bylo ! Ve druhé minutě se zastřeloval Mozol, v 17.minutě připravil Gulajev tutovku pro Teplého,ale Jakub střídá své výkony a dnes mu utkání vyloženě nesedlo a svou šanci neproměnil ! Do poločasu toho příliš k vidění nebylo,snad jen průniky Švrčka stály za zmínku,ale do kabin se šlo za stavu 0:0 !
I do druhé půle vstoupila Lipina lépe,roh Cepláka jen vyděsil golmana Rohela. V posledních utkáních výborně hrající Švček v 55.minutě polocentrem, polostřelou našel Gulajeva a MFK F-M vede 1:0 ! V 58.minutě Coufal zavařil svou malou domů Prepslovi,ale ten včasným vyběhnutím zabránil Orlové ve vyrovnání. Vyrovnání ovšem přišlo v 61.minutě,kdy Talián po chybné rozehrávce musel faulovat a Hanus nás ztrestal z přímého kopu jako na podzim -1:1 ! Přichází velká snaha našich hráčů o vítěznou branku a ta zaslouženě přichází sice až v 89.minutě,ale zasloužíme si jí za velkou bojovnost a enormní snahu – Žídek centruje a Gulajev se stává miláčkem kotle,jeho hlava se může pozlatit ! Byli jsme minutu od kolapsu,ale zase dál živíme naději,na Třinec ztrácíme „jen“ 5 bodů a máme je doma !
 
Martin Blahuta : " Z každé vstřelené branky mám vždy velkou radost,ale tentokrát je o to větší,že nás nechává dál ve hře o postup a já v něj dál věřím !
 
Jan Žídek :" Dneska těžké utkání se soupeřem,který přijel bránit a jen těžko jsme se dostávali do brankovým příležitostí!! Dali jsme první gól po pěkné akci! Za chvilku jsme dostali po chybě vyrovnávací gól,ale je dobře,že trpělivou hrou jsme si na šanci počkali a na konci proměnili!! Myslím,že jsme zaslouženě vyhráli!!
 
Ondřej Prepsl : " Myslím, že dneska jsme zvládli velmi těžký zápas, bylo to něco jiného než v sobotu proti Zlínu, který přijel hrát otevřený fotbal, kdežto Orlová si přijela pro bod. Proti dobře bránícímu soupeři jsme se těžko dostávali do šancí, po prvním gólu jsem si myslel, že Orlová hru otevře a my přidáme další branky, ale naneštěstí se Hanusovi podařil dát krásný gól z přímáku. Soupeř potom úplně rezignoval na útok, kluci ale obrovskou vůlí dokázali vstřelit vítězný gól. Samozřejmě Guli dokázal že je výborný střelec a za 3 body můžeme děkovat hlavně jemu !
 
FOTOGALERIE ....
Jak to viděl karvinský deník ....
Rozhovory s Radkem Gulajevem .... a Mirkem Ceplákem .... ( po Hulíně a Zlínu B ) 
Třinec se klopýtnutí nedočkal .... !
V sezóně 2012/13 jsme se s Orlovou střetli už počtvrté : 2:3 ....
                                                                                        2:1 .... 
                                                                                        1:0 ....
 
 
 
                                                     HRDINA DNE RADEK GULAJEV S MALÝMI FANOUŠKY !
                                                               RADOST Z VÍTĚZSTVÍ BYLA OBROVSKÁ !
                                 JAN ŽÍDEK MÁ NA VÍTĚZNÉ BRANCE VELKÝ PODÍL - JEHO CENTR BYL SKVOSTNÝ !
   TRENÉRKA FUNKY BEATU KRISTÝNA BLAHUTOVÁ ( VPRAVO )  !
   ROZHOVOR S ÚSPĚŠNOU  TRENÉRKOU .... !
   A na závěr něco pro zasmání .... :-)
 
 
 
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode