HUKVALDY : PALKOVICE 1:3 ( 0:2 )

16.03.2016 11:13

ÚTERÝ 15.3.2016 18:30 UMĚLKA STOVKY

                                   HUKVALDY : PALKOVICE 1:3 ( 0:2 )
Branky : 15. Burda ( Huška )             0:1
              43. Kocúr ( Andrle )            0:2
              71. Kocúr ( Burda )             0:3
              76. Šimíček                        1:3
    
Smolík - Farský ( 46.Stavrovský ), R.Merta,Magera,  Galásek - Valas ( 75.Farský ), Burda, Lesniák (27.Kusý), Kocúr - Huška, Andrle                                                        trenér:  M.Blahuta

               V generálce na první mistrovský zápas ( 27.3. v Nošovicích ) jsme navázali na dobrý výkon z prvního poločasu na Slovanu Ostrava a zaslouženě porazili celek 1.B.třídy Hukvaldy v poměru 1:3!
             Už poněkolikáté jsme v přípravě nevstoupili do utkání dobře, po 20 sekundách se v gólovce objevil Šimíček, ale Smolík zase čaroval. V 11.minutě malý velký zlý muž Košica neproměnil samostatný nájezd na Smolíka. V 15.minutě Huška vysunul do gólovky Burdu a ten mazácky otevírá skóre utkání 0:1! Ve 23.minutě se spolupráce Hušky s Burdou opakovala, jen výsledek byl jiný Burdova střela těsně minula cíl. Ve 29.minutě Smolík opět potvrdil, že je vynikající golman, střelu hlavou od některého z hráčů Hukvald z malého čtverce vytěsnil neskutečně na roh! To už byl na hřišti Dan Kusý ( nahradil se svalem laborujícího Lesniáka ) a ten výrazně zlepšil naší hru a od té chvíle jsme byli už lepším týmem. Sice opět Košica ve 38.minutě mohl srovnat, ale taky o minutu později mohl skóre navýšit Kusý,ale skvostný centr Kocúra poslal mimo bránu Sasína! Ještě před poločasem zkoušel testující hráč Valas lobem překvapit Sasína, jenže lob byl krátký. Ovšem to co předvedli po dlouhém výkopu Smolíka, Huška, Andrle a zakončující Kocúr se nevidí ani v lize mistrů. Huška vyslal kolmici na Andrleho, ten vystavil patou brankáře Hukvald do role diváka a  Kocúr do prázdné brány stanovuje poločasový výsledek Hukvaldy : Palkovice na 0:2!
            Do druhého poločasu poslal trenér Blahuta na hřiště teprve 16-ti letého  Stavrovského a ten se mu odvděčil výborným výkonem. V 50.minutě trestný kop Hušky vyrazil brankář Sasín jen před sebe, ale Andrle nepochopitelně skóre nenavýšil! V 55.minutě liknavost s rozehrávkou a zbytečnou ztrátu míče hráči Hukvald nepotrestali. I Valas se mohl zapsat mezi střelce, jeho dorážku ovšem Sasín lapil.V 62.minutě Huška českou uličkou poslal do další šance Andrleho, ale ten se vystřílel na Slovanu. V 63.minutě podrážděný Košica z ofsajdové gólové pozice opět selhal a tak skóre se měnilo až v 71.minutě, ke spokojenosti 6 palkovických fandů se úžasně trefil Kocúr 0:3! V 74.minutě servíroval cent pro Kusého Stavrovský, ale to už bychom chtěli moc,ikdyž Hukvaldy jsou v zimní přípravě zvyklé inkasovat čtyřikrát ( Lučina 3:4 a Sedliště 3:4 ). Čestnou branku Hukvald vsítil v 76.minutě Šimíček a v 83.minutě mohl ještě utkání zdramatizovat Vicher,ale Smolík byl proti! Naše vítězství  je zaslouženou  odměnou za tvrdou přípravu ( 24 tréninkových jednotek + 7 utkání ) a povzbuzením do náročných mistrovských bojů a teď zbývá jen postavit co nejvíce vítězných sestav, ta dnešní byla hodně dobrá a to ještě chyběli: Chamrád, Honěk, Vyvial, Skurkové, Musil, Varga a ještě pár dalších, ale ti mají do sestavy hodně daleko.
             Palkovice se tak z neoblíbeným soupeřem vracejí na vítěznou vlnu ze sezóny 2010/11 ( 2:1 .... a 4:2 ....   ) a proč  neoblíbeným, stačí si připomenout utkání se sezóny 2011/12 .... ! Ale byla i utkání, po kterých byly spokojeny oba celky .... a tak se zase brzy tyto celky snad setkají i v mistrovských bojích :) !

            Přece jen ještě odehrajeme jednu generálku :) na Nošovice a to v neděli 20.3. ve 14:00 s DOBROU , nahradíme tak  DOBRATICE .... , KTERÉ UTKÁNÍ ODŘEKLI PRO NEDOSTATEK HRÁČŮ!


Martin Blahuta: „ Utkání by se mi určitě jinak hodnotilo, kdyby naší úvodní nekoncentrovanost Hukvaldy potrestaly a kdo ví, jak by se utkání dál vyvíjelo. Tak můžu být spokojen a hlavně jsem moc rád,že Dan Kusý snad už definitivně překonal blok v hlavě po zranění , byl dnes velice platným hráčem! O vítězství taky rozhodlo, že jsme se na rozdíl od soupeře po celé utkání věnovali hře a ne rozhodčímu,oplácení,hádání a navzájem jsme se povzbuzovali, hecovali, tak by to mělo být. Velkým příslibem byl i výkon Stavrovského, i Valas se jeví velice dobře, Huška po příchodu Dana taky ožil, Kocúr snad taky už má ty špatné dny za sebou! Boj o fleky ještě bude velice tvrdý, doufám, že se ještě co nejdříve vrátí do sestavy zranění J.Merta , Musil a na jaře budeme silní!"

   Z UTKÁNÍ PALKOVICE : HUKVALDY 1:1 .... A FOTKY Z TOHOTO UTKÁNÍ .... !

                             FOTOGALERIE NEJEN Z DNEŠNÍHO UTKÁNÍ .... !

                             Z TISKOVKY PO ZÁPASE - I TADY SE TVOŘÍ PARTA !

 

                                            

 



 

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode