9.KOLO 1.B. - FK STAŘÍČ : SEDLIŠTĚ 2:0 (2:0)

06.10.2019 12:07

SOBOTA 5.10. 2019 15:00

                           9.KOLO - 1.B. TŘÍDA „C“
                       FK STAŘÍČ : SEDLIŠTĚ 2:0 (0:0)

                                      VIDEO ....
Branky:    46.Trčka ( Burda )        1:0
                74. Végh ( Musálek )     2:0

Rozhodčí: Mitura – Klečacký, Kleinhampel
Diváci : 108                                    
            
Kocich  – Sluštík, Jukl, Malý, Krpec – Burda, Musálek, Strakoš, Trčka  – Vlček , Kaulinec
Střídání: 8.Vlček – Végh    63. Strakoš – Musil    70. Malý – Kolář
             81. Végh - Volný        
Trenér : Martin Blahuta

                                    V devátém kole 1.B.třídy jsme doma přivítali Majerovy Sedliště. Předseda, sponzor, asistent trenéra, brankář Daniel Majer st.( 45 let) byl připraven pouze jako náhradník za svého syna Daniela  ( 19 let) a v poli s kapitánskou páskou odehrál celé utkání jeho bratr Tomáš ( 43 let). Náš tým měl být až na Michnu tentokrát kompletní, ale nebyl, postupně odpadli oba brankáři Vavříček, Rybář, Míček a už v osmé minutě střídal Vlček. A důležitý post brankáře obsadil „nebrankář“ Kocich ( Musil po zranění ruky ze zápasu s H.Suchou) a Petr vychytal první nulu našeho mužstva na podzim – bravo!
                                   Hosté začali o hodně lépe, už ve 3.minutě si připsal brankář Kocich na své konto první kvalitní zákrok, i v dalších šancích si vedl Kocich skvěle, nebo střelci Sedlištˇ míjeli zařízení. Naše snad jediná příležitost prvního poločasu byla po spolupráci Kaulinec – Végh – Trčka, ale brankář Majer zasahovat nemusel. Nevýrazný poločas z obou stran tak končí bezbrankovou remízou.
                                 Úvod druhého poločasu nám vyšel skvěle, už za 51sekund se radujeme z branky, akci Kaulince a Burdy zakončuje Trčka 1:0. O minutu později trefuje kanonýr Kaulinec tyč! Naše hra se proti prvnímu poločasu výrazně zlepšila, hra už měla myšlenku a přicházely další naše šance, ale bez gólového zakončení. To přišlo až v 74.minutě, kdy Musálek patičkou  přiťuknul míč Véghovi a ten se poprvé prosazuje v FKS 2:0. Skálopevná obrana Staříče před Kocichem soupeři kromě několika závarů nic nedovolila a tak si tým trenéra Blahuty ( působil hráčsky v Sedlištích) připisuje už páté vítězství a se ziskem 17 bodů se udržuje na špici soutěže. Teď nás čeká velká výzva, v dalším kole zajíždíme do Hnojníku, který ještě neztratil ani bod, (9 0 0 30:7 27) a má ve svém týmu hvězdy Baumanna ml., Macečka, Zábelku a další.
Martin Blahuta: „Když si vzpomenu, jaký byl mezi FKS a Sedlištěmi ještě loni v létě výkonnostní rozdíl …., který se v zimní přípravě už začal srovnávat …., tak jsem za dnešní vítězství hodně rád. Ovšem v prvé půli jsme hráli velice špatně, něco jsme si v poločase řekli a výkon se zlepšil a za druhou půli jsme si myslím vítězství zasloužili. Konečně jsme udrželi vzadu nulu, že by se zrodila nová brankářská jednička v týmu :) ? Radost z vítězství mi kazí dvě věci, ale to zůstane v kabině a snad se v příštích zápasech nebudou opakovat.A ještě musím zmínit tragickou tréninkovou účast .... .... v týdnu před tímto utkáním, protože jsem přesvědčen, že kdyby tento tým více trénoval, tak jsme v tabulce ještě výše! Velký dík patří zase fanouškům, jejich fandění nám hodně pomáhá a věřím, že nám pomůže i v Hnojníku. “

FOTOGALERIE ....

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode