SIGMA OLOMOUC B : MFK F-M 0:1 ( 0:1 )

04.02.2014 19:49

ÚTERÝ 4.2. 2014 10:30

Umělka Olomouc

OLOMOUC B : MFK F-M 0:1 ( 0:1 ) 
Branky : 22. H.Prokeš ( Švrček ) 0:1
 
1.poločas : Prepsl - Švrček, Uvíra, Žídek, Palko – Talián, Zapalač, Vašenda, Schroner – H. Prokeš, Staško.
2.poločas : Hlaváč - Korneta, Coufal, Cigánek, Žídek – Talián (68. Kovařík), Zapalač, Uvíra, J. Prokeš – Kovařík (55. Milunovič), Staško. Trenér: Milan Duhan.
 
V soubojích mezi Lipinou a rezervou Sigmy moc branek ( v MSFL jsme doma vyhráli 1:0 a venku 0:0 ) nepadá a ne jinak tomu bylo i dnes na umělce v Olomouci. Po vítězství nad Prostějovem 1:0 jsme i dnes vyhráli stejným skórem,ale po zdaleka lepším výkonu,zvláště v prvním poločase.
Do první šance utkání se už ve třetí minutě po zbytečné ztrátě míče H.Prokeše řítil domácí Vichta,ale Prepsl se nenechal překvapit. O 2 minuty později Švrček krásně našel hlavu Staška,ale ten mířil mimo tyče Chvěji. Mezi 18. a 21.minutou se dvakrát neprosadil Staško. MFK F-M se přece jen ve 22.minutě dostává zaslouženě do vedení,Švrček si zopakoval gólovou přihrávku z utkání s Prostějovem a tak Hynek Prokeš se mohl radovat z první letošní branky 0:1 ! Naši hráči jsou dále aktivní,jen ta koncovka – Vašenda z dobré příležitosti netrefuje zařízení ! Povedená akce z 35.minuty po ose Palko – Zapalač – H.Prokeš sice končí brankou,ale je bohužel dosažena z ofsajdu.Ve 39.minutě byl v pokutovém území faulován Talián,ale rozhodčí to viděl překvapivě jinak. Skvěle odehraný první poločas tak končí hubeným vedením Lipiny !
I druhý poločas jsme začali aktivně, ve 47.minutě po centru Taliána trefuje Jiří Prokeš hlavou břevno ! V 51.minutě Zapalač prověřuje domácího brankáře, ten je však pozorný. V 64.minutě spolupráce útočné dvojice Milunovič – Staško se k brance nepropracovala.Staškovi dnes branka nebyla souzena,Zapalačovu dobrou přihrávku rovněž  Jan Staško nevyužil.V závěru utkání si domácí vypracovali dvě dobré příležitosti,ale od vyrovnání nás zachránil skvělý zákrok Hlaváče a v 82.minutě nám pomohla tyč Hlaváčovy svatyně ! Lídra MSFL jsme tak na jeho půdě  v utkání dvou rozlišných poločasů porazili tím nejtěsnějším výsledkem 1:0 ! V sobotu náš tým odjíždí na herní soustředění do Břeclavi.
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode