WEB. MARTIN BLAHUTA 8 WEBNODE.CZ SLAVÍ NAROZENINY

30.11.2020 10:49

 

     WEB. https://martinblahuta8.webnode.cz/ SLAVÍ  NAROZENINY – 10 LET!

                První článek na tomto webu byl dodělán zpětně v den založení a to 1.12.2020. Byl zkopírován z webu Deníku a bylo to z vítězného utkání 1.kola ročníku 2010/11 Tošanovice : Palkovice 1:2....! Článků přibývalo, týmy kde jsem působil jak by smet :), takže si je můžeme připomenout. Za nejpovedenější a nejemotivnější článek webu. považuji ten z jara 2016 ( PALKOVICE : JANOVICE ....), možná si najde každý ten svůj,na který rád zavzomíná!
PALKOVICE      2010/11 …. 2011/12 ….
MFK F-M           2012/13 …. 2013/14 …. 2014/15 ….
DOBRATICE      PODZIM 2015 ….
PALKOVICE      JARO 2016 …. 2016/17 …. ….
HUKVALDY       PODZIM 2017 ….
FK STAŘÍČ        JARO 2018 …. 2018/19 …. 2019/20 …. 2020/21 ….


                   Byly založeny sekce rozhovory …., napsali o nás …., kádr …., odkazy ...., program …., fotogalerie ...., videa ...., z archivu.... a v neposlední řadě moje vizitka ….! Škoda jen, že technika webu přišla tak pozdě, a tak vzpomínky na zbylé kluby, kde jsem působil před založením tohoto webu., jsem si dochoval v buletinové formě(Lískovec, Sedliště, Raškovice, Chlebovice, Nošovice).

                   V sekci rozhovory se objevovaly i velmi oblíbené on-line rozhovory, jen namátkou s Matějem Biolkem …., Miroslavem Matušovičem …., Martinem Kolářem, ale hlavně s hráči MFK F-M Ondrou Prepslem, Zdeňkem Staňkem, Petrem Literákem, no vlastně skoro se všemi hráči Lipiny a několikrát s trenérem Duhanem. Velmi cenné jsou pro tento web rozhovory s Aloisem Grussmannem ….,Bohuslavem Legierským …., či předzápasový rozhovor s trenéry MFK a Třince Milanem Duhanem a Miroslavem Kouřilem ….! Ale vůbec první rozhovor byl s kapitánem Palkovic Jodkem Lesniakem ….,často to bylo ve spolupráci s Deníkem. A taky to byly rozhovory do palkovického bulletinu s názvem HORKÉ KŘESLO – které se taky v sekci rozhovory objevily, třeba s rebelem Palkovic Adamem Guzsim …., vedoucím mužstva Martinem Poledníkem či hodnocení předsedy J.Bílka. Cenný je taky rozhovor s Radimem Wozniakem .... před exhibicí s Baníkem Ostrava, rozloučení s kariérou se nakonec oddálilo :). Takže desítky rozhovorů buď upravených či stáhnutých z on-line rozhovoru si můžete najít zde ….!
                   V sekci program se objevovaly rozpisy, plány soustředění, ale i předzápasové povídání …. o utkání Třinec: MFK i s rozhovorem s generálním ředitelem Třince Karlem Kulou.Anketa o nejlepšího a nejhoršího rozhodčího okresu byla taky hodně sledovaná …., jako i volení nejlepšího hráče Lipiny té či oné sezóny. Takže i tentokrát, shlédnutí sekce program …. stojí za to.
                  V sekci kádr …. se jen smutně dívá na to, jak ještě nedávno byl o fotbal větší zájem ( Palkovice 2010/11 ….  a jak silné byly kádry MFK F-M ….!
                 Moje oblíbená sekce je fotogalerie …., no to je celkem na dlouho, ale jsem rád, že se i díky ní dochovaly památné chvíle, jak z Palkovic …., tak z Lipiny ….!
                 No a poslední dvě sekce nejsou moc obsáhlé, z archivu …. to jsou vlastně silvestrovské derby VP : Slezan a napsali o nás …. památné bitvy v OP ročníku 2010/11 …. ....!
                Na tomto webu můžete dál diskutovat …., nad kritikou se zamyslím a pochvala potěší, ale jsem za tento založený web(D.Strakoš ml.) nesmírně rád a snad bude ještě dlouho fungovat!

FOTKY Z ARCHIVU ( budou se doplňovat) ....
                 

           



 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode